2777
2789

من فردا صب امتحان دارم یک هفتس دارم میخونم هر دفعه که شوهرم تو دست من کتاب میبینه میگه برو برام چای بیار ناهارم چیشد شامم چیشد میوه بیار در حالی که تو روز های عادی بعضیاشو خودش میاره باهم میخوریم یا اینقد تند تند نمیگه گیر نمیده 

میاد فیلمی که من خوشم میاد میزنه من درس نخونم میگه بریم بیرون

بازی من دوست دارم تو گوشی همش پیشنهاد بازی و چیزایی که نمیتونم ازشون بگذرم میده با این حال من توجه نمیکنم بعد الان برگشته میگه چند روزه محل نمیدی بابا چیکار کنم یه زره درس نمیزاره بخونم از امتحانای دیپلمم چنتا مونده بخدا از حرص نمیدونم چیکار کنم وقتایی که خونه نیست هم منم خونه نیستم مجبورم اون تایمی که خودش خونه اس بخونم🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️الان هم همشو با حواس پرتی دارم میخونم تازه پیشنهاد میده بیا بریم بخوابیم و این داستانا …..🙊

من چیکار کنم با این شرایط به نظرتون شوهرم چیکار کنم درسم چیکار کنم🙉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این والا دوتا توجیه نداره یا ببخشید درکش انقدری نیس که چند روز کمتر امر و نهی کنه که شما بتونی ب درست برسی

یا اینکه نمیخواد بخونی دیگه

✌🏻Be your own hero              تیکرهدف🦋

ساعت کوک کن وقتی شب خوابه بیدار بشی بخونی

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)