2777
2789
عنوان

بچه‌ ها شوهرم نمیزاره برای امتحان بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1150 بازدید | 56 پست

گمونم میخاد توی امتحان هات قبول نشی بعد بگه ولش کن 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حسودن عزیزم، پارتنر قبلیم تایم امتحان ها که میشد تقریبا یه ساعت یبار زنگ میزد و نیم ساعت حرف میزد😂🤦🏻‍♀️میگفت نمی تونم ببینم توجه ات کم شده بیشتر به درست اهمیت میدی😂 به کتاب و جزوه واقعا حسودیش میشد

برو بخواب و ازاون کارا ...صبح ساعت ۴ بیدار شو بخون 

این آقایون چشونه ؟  درس بخون حمایتت میکنم آخرشم اینطوری

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"

چن سالته

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

من ۱۹/۲۰ اون ۲۸

بابا همی سن منی شوهر میخواستی چیکار اخه 

😕😕😕ولی من دارم الان بچهامو میخوابونم ک خودم بعدش بخوابم

واقعا خوابت میاد یا شیطونی داری😁😁😉😁

شکر خدا که در پناه حسینم که عالم از این خوبتر پناهی ندارد❤️❤️❤️❤️❤️❤️
نمیذاره دانشگاه بری نمیذاره درس بخونی از قبل باهاش توافق نکرده بودی؟

چرا قبلا توافق کرده بودیم درسم بخونم دانشگاه برم‌ولی کو عمل حالا هم که هیچ کاری از دستم بر نمیاد میگه باشه برو دانشگاه اگه خواستی ولی اگه رفتی دیگه به این‌خونه برنگرد منم تمومش کردم دیگه چیزی نمیگم چیکار کنم نمیتونم بخاطر یه دانشگاه زندگیمو خراب کنم ابرومو ببرم ک