2777
2789
عنوان

ریزش موی شدیدد

154 بازدید | 19 پست

توروخدا کمکم کنین من پارسال بهمن موهامو رنگ کردم رنگ زیاد موند روی پوست سرم چنتا اکسیدانم مخلوط کرده بودم نمیدونم تاریخشون گذشته بود یا چی 

از اون روز ریزش خیلی شدید گرفتم 

هرکاری میکنم قطع نمیشه دکترم رفتم آزمایشم داد قطع نمیشه اصلا جلوی سرم داره کچل میشه 

توروخدا اگه تجربه ای دارین بگین تقویتی و آهن و همه چی هم خوردم آزمایشمم سالم بود کاملا 😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی از بعد از رنگ ریزش گرفتی یعنی مشکل توی پوست سرت هست قرص و تقویتی فایده نداره

آره خودمم همین حس و دارم نمیدونم چیکار کنم ولی دیگه میش کی برم فقط هر روز کارم شده گریه 

آره خودمم همین حس و دارم نمیدونم چیکار کنم ولی دیگه میش کی برم فقط هر روز کارم شده گریه 

چیزای طبیعی مثل حنا و روغنای طبیعیو امتحان کردی؟

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
من یه چی میگم انجام بده صددرهزار نتیجه میگیری عصاره رزماری را تا ۵۰روز هر روز به کف سر اسپری کن نیاز ...

عزیز دلم یبار اینکارو کردم ولی پوست سرم سوزش داشت فکر کنم مناسب پوستم نیست ترسیدم استفاده کنم 

چیزای طبیعی مثل حنا و روغنای طبیعیو امتحان کردی؟

نه روغن و میترسم استفاده کنم راستش ریشه رو سست تر کنه 

یبار تخم مرغ استفاده کردم انقددر تو حموم ریخت که داشتم سکته میکردم