2777
2789

رفتنجلسات مشاوره بایدچکارکرد؟ مرکزمشاوره بهم گفت سیستمی جوتب رو میدیدم

من باید برم خدمات قضایی دادخواست بدم برای دادگاه یاهمون سامانه تصمیم ثبت نام کنم کافیه

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️

اول سامانه تصمیم ثبت نام میکنین

بعدش چند جلسه مشاوره.بعد اتمام جلسات مشاوره نامه میفرسته برای دفترخدمات قضایی.

دونفری باید برید و نوبت میزنن برای دادگاه

چند روز دیگش میرید دادگاه.بعد ۴۸ ساعت حکم طلاقتون میاد و میرید محضر برای طلاق

میشه برای حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستید؟اگر فرستادی لایک کن تامنم برات بفرستم دوست خوب من 
اول سامانه تصمیم ثبت نام میکنین بعدش چند جلسه مشاوره.بعد اتمام جلسات مشاوره نامه میفرسته برای دفترخ ...

من وکالت طلاق دارم همسرم جلسات مشاوره رو نیومد 

خودمرکز مشاوره جواب رو میفرسته خدمات قضایی

یعنی من الان نرم دقترخدمات قضایی تقاضای طلاق بدم؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول سامانه تصمیم ثبت نام میکنین بعدش چند جلسه مشاوره.بعد اتمام جلسات مشاوره نامه میفرسته برای دفترخ ...

مشاورم جواب رو نمیده تمام جلساتم رفتم میگه بتید45روز بگذره درسته؟ 

من وکالت طلاق دارم همسرم جلسات مشاوره رو نیومد  خودمرکز مشاوره جواب رو میفرسته خدمات قضایی یع ...

نه باید خودتون برید دیگ.که واسه باقی کارها باشید.اگ وکالت طلاق دارید ک دیگ حضور همسرتون لازم نیست..

میشه برای حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستید؟اگر فرستادی لایک کن تامنم برات بفرستم دوست خوب من 
مشاورم جواب رو نمیده تمام جلساتم رفتم میگه بتید45روز بگذره درسته؟ 

راستش من دقیق یادمه.که ۱۶ اردیبهشت اولین جلسه مون بود.نامه رو ۳۱ خرداد صادر کرد.من هرچی زور خودمو زدم ک زودتر صادر کنه قبول نکرد گفت باید ۴۵ روز بگذره

نه باید خودتون برید دیگ.که واسه باقی کارها باشید.اگ وکالت طلاق دارید ک دیگ حضور همسرتون لازم نیست..

خب الان مراحلش رو نمیدونم

ببینید من کارایی ک کردم رو میگم شما قدم بعدشو راهنماییم کنید لطفا

من1. ثبت نام کردم تصمیم 

2.جلسات مشاورم رو تموم کردم

بهم گفتن نامه رو میفرستیم سیستمی ولی ب کجا میفرستن

تا الان 45روز بگذره من چکاری باید انجام بدم دراین حین

راستش من دقیق یادمه.که ۱۶ اردیبهشت اولین جلسه مون بود.نامه رو ۳۱ خرداد صادر کرد.من هرچی زور خودمو زد ...

پس درست گفته

تااین 45روز بگذزه چکارکردین یانیاز ب اقدامی نیست 

خب الان مراحلش رو نمیدونم ببینید من کارایی ک کردم رو میگم شما قدم بعدشو راهنماییم کنید لطفا من1. ث ...

به من گفتن کدوم دفترخدمات قضایی میخواید برید‌ ک نامه رو بفرستیم.گفتم فلان جا.فرستادن اونجا.تا فرستادن نامه کاری نمیتونید انجام بدید..فقط وقتی بفرستن فک کنم نهایت تا دو سه روز اعتبار داشته باشه.شماهم به مشاوره ت بگو فلان دفترخدمات قضایی میخوام برم برای کارام لطفا اونجا بفرستید

پس درست گفته تااین 45روز بگذزه چکارکردین یانیاز ب اقدامی نیست 

نه احتیاج نیست.من فقط داشتم حرص میخوردم😂

مامانم میگفت یک سال اذیتت کرد این ۴۰ روزم روش صبر کن

نه احتیاج نیست.من فقط داشتم حرص میخوردم😂 مامانم میگفت یک سال اذیتت کرد این ۴۰ روزم روش صبر کن

وای منم البت من 2ساله ازدواج کردم از همون سال اول دادخداست میدادم. الان بابخشش مهریم راضی شد وکالت بده

وای منم البت من 2ساله ازدواج کردم از همون سال اول دادخداست میدادم. الان بابخشش مهریم راضی شد وکالت ب ...

منم مهریه مو کامل بخشیدم تا راضی شد بیاد طلاقم بده.خدا لعنتشون کنه فقط