2777
2789
عنوان

خانما یک دقیقه میاید

90 بازدید | 10 پست

فکر کنم ازم کلاهبرداری شده 

من یک لباس از یک کانال تلگرامی سفارش دادم ن کد رهگیری داد ن شماره هیچییییی پولو براش قبلش زده بودم واقعا ک احمقم الان بهش پیام دادم ک کد رهگیری رو بده جواب نمیده چی بهش بگم 😑

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقدر پول دادی؟

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....
فقط می‌خواد بدونه خدایی نکرده اکه پولت بره چقدر بوده. خیلی زیاد بوده یا نه.

ن ۳۰۰ تومن بوده ولی خب بابامم بهم گفت سرت کلاه میزاره گوش نکردم مشکلم اینه 

الان اهمیتی داره؟ 

وا

میخوام ببینم زیاد بوده یا نه،اگه زیاده فکر کنم باید بری پلیس فتا شکایت کنی🙄

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....
ن  یک سوال تو پسری

نه😐