2777
2789

سلام دوستای گلم..

من دوقلو دارم هشت ماهشونه 

تا قبل بچه هیچچچ مشکلی با مادرشوهرم اینا نداشتم و از حق نگذریم آدمای خیر خواهی هستن منم باهاشون خوبم

اما از وقتی بچه ها به دنیا اومدن رفتارشون فرق کرده منم خیلی تحت فشارم 😓من نه خواب دارم نه استراحت صبح تا شب میدوعم

من خیلی حساس و زودرنج شدم 

یه رفتارایی دارن ک ناراحت میشم مثلا اینو یده به بچه ها اونو نده اینکارو کن اونکارو نکن.گاهی تند باهام حرف میزنن و در کل راحتن هرچی بخوان بهم میگن 

اماااا

در کنارش خوبی هم خیلی خیلی دارن.

خیلی ناراحتم همش غصه میخورم این بچه هارو چطوری بزرگ کنم احساس ناتوانی میکنم

چون امروز گزاشتم پیششون زنگ زدم گفتن  ک پس چیکار میکنی چرا نمیای منم گفتم خب بچه های خودتونن سه نفرید به شوهرم گفتم منم ادمم خسته میشم 

کلا دوساعت نگه داشته بودن سه نفری خسته شدن

من چی بگم بیشتر تنها نگه میدارم 

کار خونه هم دارم 

بنظرتون چیکار کنم چطور رفتار کنم باهاشون 

دلم نمیخواد بی اخترامی کنم اصلا ولی گاهی میخوام خودمو بکشم از دستشون 

من میدونم که قراره یه نینی سالم بیارم بزودی..توهم برام دعا کن❤اردیبهشت ۱۴۰۱

وای عزیزم دوقلو دست تنها خیلی سخت باید کمکی بگیری تا دوسالگی وگرنه کم میاری

من دوقلو داشتم با همراهی و مادر و خواهرم بزرگشون کردم

حرف های خانواده شوهرم یه چشم بگو خودتا خلاص کن

ولی بزار پیششون تا نگه دارن همون دوساعتم عالی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونا یبار بچه بزرگ کردن تحویل شما دادن.. دیگه نمیتونن تو این بچه بزرگ کنن . توام اگه نمیتونی پرستار بگیر کمکت کنه. وظیفه هیچکسی نیست که بچه تورو بزرگ کنه. وقتی  هی بی بی چک میزدی ذوق میکردی فکر این روزا میبودی . بعدم‌ ادم انصاف باید داشته باشه . کم بهت خوبی کردن .. اینا رو از طرف خواهر شوهرت گفتم ،🤣🤣🤣

اونا یبار بچه بزرگ کردن تحویل شما دادن.. دیگه نمیتونن تو این بچه بزرگ کنن . توام اگه نمیتونی پرستار ...

وای نگووووو چه طور دلت میاد پس انسانیت و رحم چی میشه دوقلو خیلی سخته

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

بچها و نزار اگ گفتن‌چرا نمیاری اینجا بزاری بگو شما خسته میشی منت اونا هم نکش

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
درسته . ولی وقتی حامله میشی فکر همه جاش بکنید . پرستار بگیره. واقعا  پدر مادرا چرا جور بقیه بکش ...

قرار نیست جور بکشن یکم کمک کنن مثلا بعد ۸ ماه دوساعت نگه دلرن جور کشیدن نیست واقعا همدلی و همراهی

قرار نیست جور بکشن یکم کمک کنن مثلا بعد ۸ ماه دوساعت نگه دلرن جور کشیدن نیست واقعا همدلی و همراهی

نه .. خب ببین کمک وقتی توانایی دارن. وقتی ندارن به اون بچه هم اسیب میزنن.  الان این خانم فردا بچهاش بزرگ شن بچه بیارن توان دارع کمک کنه ؟ نه دیگه پیری موقع استراحته نه نوه داری

سلام عزیزم اول از همه باید یه خدا قوت  و خسته نباشید بهت بگم که نگه داری و بزرگ کردن دوقلو واقعن کاری بسیار دشوار و مستمر هستش که واقعن حتی فرصت یه لحظه سر خاروندن رو بهت نمیده اینا رو میگم چون خودم دوقلو داشتم و دارم 

اما تو باید الان فقط و فقط به بچه هات فک کنی و اینو بدون که هیچ کس دلسوز تر از خودت واسه اونا کسی نیست این راه رو که میگی من رفتم و الان هم بخاطر اینکه یه شب پیش باباشون و مادرشوهر و پدر شوهرم گذاشتم پشیمونم با وجود اینکه ازشون هم خوب نگه داری کرده بودن ولی وقتی به خام بودن خودم فک میکنم می‌دونم چه اشتباهی کردم اینا رو گفتم که میدونم الان چقد خسته ای و انگار بدنت خالی شده از هر چه انرژی و توانه ....

اما اینو بدون این روزهای سخت تو هم میگذره و نوبت خوشی هات هم میرسه پس با عشق به بچه هات برس و تو واسه خودت بچه آوردی و بقیه رو هم به حال خودشون بزار که در سختی ها آدم های اطرافمون رو می شناسیم و بس پس  انتظار از اینجور آدما به دوره ..... 

و اینکه موقع تو هم میرسه که به روزی اونا هم به کمک تو نیاز دارن.....

نه .. خب ببین کمک وقتی توانایی دارن. وقتی ندارن به اون بچه هم اسیب میزنن.  الان این خانم فردا ب ...

عزیزم درسته

ولی یکم کمک رو میتونن بکن پدر مادرها اصلا از نظر روانشناسی هم براشون خوبه نگهداری از نوه احساس مفید بودن و امید به زندگی میاره براشون

عزیزم توقع ات رو بیار پایین راحت شو اونا بچه های شمان به نظر میرسه شما هم با اونا راحتی اگه من بچه مو بذارم پیش مادرشوهرم زنگ بزنه بگه بیا ببر هیچوقت روم نمیشه بگم نگهدارید دیگه بچه های خودتونن سه نفرید.. 

باورت میشه پسر من نزدیک سه سالشه تا حالا نیم ساعت پدرشوهر مادرشوهرم نگهش نداشتن تاحالا اصلا من عروسم دلشون واس من نمیسوزه که کمکم کنن قبول ولی واقعا واسم سواله آیا اینجور آدما اصلا نوه خودشونم دوست ندارن مگه میشه آخه

درسته . ولی وقتی حامله میشی فکر همه جاش بکنید . پرستار بگیره. واقعا  پدر مادرا چرا جور بقیه بکش ...

موافقم با این حرفتون

متنفرم که مامانی که بچه میاره از بقیه انتظار میاره 

آنقدر بنده خداها  سختی کشیدن روزهاشون گذروندن الان وقت نگهداری و بچه داری اونا نیست که آخه

الان پدر مادرامون فقط باید تو آرامش باشن تمام

انتظار لیجا هم نباشه 

دوتا خواهرام یعنی آرامش پدر مادرمو بهم زدن سر بچه هاشون و من میگم آقا کسی که تو خودش نمیبینه بچه نیاره 

یا سر کیسه رو شل کنید کمکی بگیرید