2777
2789
عنوان

پادگان آباده شیراز توروخدا بیایید

5049 بازدید | 20 پست

سلام بچه ها کسی شماره از این پادگان داره پاسخگو باشن

برادرم دیروز برای آموزشی اعزام شده اونجا اما هنوز تماس نگرفته مادرم خیلی نگرانه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

071-44334738

از نت برداشتما

ولی من متنفرم از وقتی که بخوام پیام بدم و حس مزاحم بودن نزاره پیام بدم، متنفرم از وقتی که بخوام هعی به زور بگم منم هستما، از اضافه بودن متنفرم، بیاین این حسه اضافه بودنو به آدما ندیم.

بزارین چند روز دیگه خودش زنگ میزنه بعد از اونم شما بهش زنگ نزنید وگرنه دردسر میشه براش کسیم دارین میتونید ازش خواهش کنید زنگ بزنه همکارها هواش داشته باشن که مادر نگران نشه 

این شماره هم که دوستان گذاشتن تایم اداری فقط پاسخگو هستن الان زنگ زدن فایده نداره(البته اگه جواب بدن نزنن رو فکس و...)

زمان ثابت کرده همتونو...

من شوهرم اونجا آموزشی بود ولی شماره ندارم حذف کردم

قلب آبی💙                                                          قد : ۱۶۳                                                                 وزن شروع : ۸9                                                        وزن فعلی : ۷۳                                   ۸۹✅۸۸✅۸۷✅۸۶✅۸۵✅۸۴✅۸۳✅۸۲✅۸1✅۸۰✅۷۹✅۷۸✅۷۷✅۷6✅۷۵✅۷۴✅۷۳✅۷۲🔒۷۱🔒۷۰🔒۶۹🔒۶۸🔒۶۷🔒۶۶🔒                                   

سلام عزیزم خوبی؟

برادرت ازاون پادگان راضی بود ؟ من نامزدم امروز رفته و هنوز زنگ نزده و من خیلی نگرانم

💔

دخـتـر آریـایـی 💙                                                           ۱۴۰۰.۰۶.۰۹:)🤍