2777
2789
عنوان

تیکه انداختن مادرشوهر

1502 بازدید | 62 پست

دوقلوهام تازه بدنیا اومدن مادرشوهرمم اومده بود بچه هارو ببینه شوهرمم بود بعد صاف تو چشمام زل زده میگه سحر خداروشکر به پسرم رفتن بچه ها الحمدلله شبیه ( اسم شوهرم) ، انگار مثلا من خیلی زشتم ، منم با لبخند گفتم آره خداروشکر چون آیلار( دختر بزرگم) شبیه خودمه اینجوری بهتره و اتفاقا مامانمم میگفت که چشم و دهن و دماغ ارتا ( پسرم) شبیه پدرشوهرمه ( چون میدونم میونه با پدرشوهرم نداره) بعد ی نگاه بی‌حال کرد بعد ی ساعت گفت بچه ها خیلی ضعیفن پسر من بدنیا اومد ۴ کیلو و نیم بود، گفتم درسته آخه بچه ها دوقلوان طبیعی وزنشون یکم پایین تر باشه ، رفته برا شوهرم میوه آورده و میخواد پوس بکنه ، بعد هی بچه هارو میگیره میگه اینکارو کن اینکارو کن ...آخه زن من ی بچه هم داشتم اولین بارم نیست ک... آخرین تیکه اش رو هم انداخت میگه آیلار هم شیر تورو می‌خورد لاغر بود تو نون پدر میوفتن ماشالله رو میان ...خلاصه دیونه کرد مثلا اومده ملاقات تازه زایمان کرده 

من وعشقم و دختر نازمو و دوقلوهام🧡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولش کن آجی حرصشو نخور خدا خونوادتو حفظ کنه برات همسرت بچهاتو اون اومده یچیزی بگه مادرشوهرا همینن

آجی تازه زایمان کردی برا منم دعا کن این ماه باردار بشم

خدایا میدونم میدونی..!!

وااای چقد بدم میاد از این حرفااا اینو بکن اینو نکن فقط دستور میده 

حالا یکی دو نصیحت کنه خوبه 

اما مدام ایراد بگیره اینش بده

انگار فقط مادر شوهر بلده خوبه قبلانم بچه دار بودی 

تو تصوراتم میخواستم پاشم بگم آره تو خوبی

دیگه اینجوری هستن متاسفانه فقط خودشون خوشگلن و نوه شون کلا شبیه پسرشون میشه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

متاسفانه نمیدونن با این‌حرفهاشون چقدر خودشون رو از چشم میندازن

خودت رو ناراحت نکن متاسفانه بزرگترها عادت به دخالت دارن با ارامش جواب بده 

خدا دسته گلهات رو بهت ببخشه

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...