2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید تلگرام فیلم دانلود کردی،تو حافظش ذخیره شده.

برو تنظیمات و بخش برنامه ها و تلگرام و پیدا کن و حذف دیتا بزن که هرچی دانلود کردی از حافظه پنهانت پاک شه

آنچه را که خدا برای تو کنار گذاشته است، سهم هیچ‌کس دیگری نمی‌شود🌱
شاید تلگرام فیلم دانلود کردی،تو حافظش ذخیره شده. برو تنظیمات و بخش برنامه ها و تلگرام و پیدا کن و ح ...

از روبیکا زیاد فیلم دانلود کردم 

یعنی همش مونده ؟

کجاست  نمیتونم پیدا کنم  راهنماییم میکنی‌ گوشیم سامسونگ

تنظیمات 

برنامه ها 

لیست برنامه ها میاد 

یکی یکی کلیک کن روشون 

گزینه محل ذخیره رو بزن 

و بعد حافظه پنهان رو کلیک کن تا پاک بشه 

نمیدونم کجاست  راهنماییم میکنی پیداش کنم لطفا

تنظیمات اون بالا سرچ کن روبیکا.میاره برات ,بعد گزینه ذخیره سازی و بزن و پایین دوتا گزینست که مربوط به حذفه،اول یکی و بزن و تایید کن و بعد اون یکی رو هم بزن و تایید کن و تمام

آنچه را که خدا برای تو کنار گذاشته است، سهم هیچ‌کس دیگری نمی‌شود🌱
تنظیمات  برنامه ها  لیست برنامه ها میاد  یکی یکی کلیک کن روشون  گزینه محل ذخ ...

دست گلت درد نکنه   

الان رفتم برای تلگرام ۸ گیگ پاک شد از حافظه پنهانش 

تنظیمات اون بالا سرچ کن روبیکا.میاره برات ,بعد گزینه ذخیره سازی و بزن و پایین دوتا گزینست که مربوط ب ...

ممنون گلم 😘

تونستم پاک کنم حافظه پنهان تلگراممو‌

زیاد بود؟

روبیکا فیلم دانلود کرده بودم بعد می‌ریختم داخل فلش میزدم تلویزیون 

روبیکام ۵۰ گیگ حافظه پنهان داشت 

پاک کردم 

از ۱۲۸ گیگ الان ۷۰ گیگ پره 

دستت درد نکنه 

راحت شدم