2777
2789
عنوان

مشکلم با مادرشوهرم😑😑

338 بازدید | 26 پست

بچها سلام ،،یه مشکلی دارم رومخمه پدر شوهرم سه ماهه فوت کرده خونه ما و مادر شوهرم نزدیک همدیگس ،خونه دخترو اون یکی پسرش دوره ،،اینم شبا میترسه موقع خواب هرشب کل هفترو خواب میاد خونه ما بجز چهارشنبه و پنجشنه ک دخترش میاد .منم بخدا دوقلو حاملم برام سخته میاد بعد شام زودتر میشینه پیشمون نمیتونم دراز بکشم یا صبح زود میره درو محکم میکوبه به هم نمیدونم چیکارکنم از یه طرف حرصم میگیره ک ما نزدیکیم همه جرشونو باید بکشیم خسته شدم دیگ یشب شاید دلم بخواد ازادباشم بنظرتون چیکارکنم به شوهرم بگم؟هم دلم میسوزه هم خسته شدم خدا بهش عمر بده معلوم نیس تا چندسال میخواد عمر کنه تااخر عمر که نمیتونه بیاد خونع ما،منم چندماه دیگ دوتا نوزاد دارم سختمه

چی بگم هم واسه شما سخته هم اون ولی بنظرم خودش باید عادت کنه 

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی زن گنده ازچی میترسه؟

مثلا شما اگربخوهیدبرید مسافرت یا چندروز خونه مادروخواهرت این زن باید چکارکنه شب کجا میخوابه؟

من بیشتروقتا شوهرم نیست شب تنها میمونم حتی وقتی حامله بودم این چرامیترسه واقعا

ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم....                        وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛  درناتمام یک "انتظار" تمام   شد

دیگه بچه بزرگ کردن تو همچین مواقعی بدردشون بخوره چرا ما آدما آنقدر سنگ‌دل شدیم فک کن تو خونه بمونه از ترس سنگکوب کنه فک کن آید اتفاق دور از جون دور از جون خدااای نکرده برای مادر خودتون میفتاد اصلا دلتون میومد ترسشو ببینید!

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

بهترین راهکار:  پیداکردن شوهر برای مادرشوهر هست. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بنظرم  بهتره راحت باشی هر وقت دوست داری دراز بکشی بخوابی دوش بگیری معذرت خواهی کن برو تو اتاق خودت راحت باش

ولی اینکه به همسرت بگی 

چیو بگی دقیقا؟بگی مادرت نیاد؟نه درست نیست 

به این فکر کن به شما پناه اورده خوبه باز درک میکنه روز پامیشه‌بره

مثلا میتونی تو جمع به همسرت بگی در و یه نگاه بندازه صداش زیاده‌ادم و از خواب بیدار میکنه تا اون بنده خدا هم متوجه شه  صداش شما رو بیدار میکنه

بچه هاتون بسلامتی دنیا بیان بنظر بیشتر هم بمونه پیشتون

یعنی چی زن گنده ازچی میترسه؟ مثلا شما اگربخوهیدبرید مسافرت یا چندروز خونه مادروخواهرت این زن باید چ ...

چون شوهرش فوت شده نمیتونه تو خونه تنها بمونه دلش میگیره پدرشوهر منم ۵ ماهه فوت کرده،مادرشوهرم حتی یک شب هم تنها نمونده

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست