2777
2789
عنوان

پزشکی یا دندون؟

609 بازدید | 17 پست

ترم یک پزشکی ام میخوام ترم بعد رو مرخصی بگیرم برا ترمیم معدل بخونم که مجدد انتخاب رشته کنم برم دندون پزشکی

به نظرتون منطقیه؟ ممکنه دندون تهران یا یهشتی نیارم مجبور میشم پزشکی بهشتی رو ول کنم برم

می ارزه به نظر شما؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من به خاطر دانشگاه نمیرفتم 

ولی اگه خ علاقه مندی و .. فرق میکنه

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     

مگه قانون جدید این نیست که باید حتما نمره دو ترم رو داشته باشید که بتونید انصراف بدید و تو رشته ی جدید مشغول تحصیل بشید واگر نمره کامل دو ترم رو نداشته باشید در صورت قبولی تو رشته ی جدید دانشگاه شما رو ثبت نام‌نمیکنه 

تو تاپیکتون گفته بودید که دانشجوی شهید بهشتی هستید رتبه تون چند بوده ؟

تا اونجایی که من میدونم برای تحصیل تو دانشگاه شهید بهشتی باید رتبه ی خیلی خوب داشته باشید که با همون رتبه میتونستید همون سال دندون رو هم انتخاب کنید چرا همون سال اول این کار رو نکردید 

بیشتر بخاطر در آمد و طول تحصیل علاقه هیچ کدوم:/

خب ببین پزشکی خیلی متنوع تره. بالاخره یچیزی پیدا میکنی توش که به شوقت بیاره. مثلا من بعد روتیشن قلب تو استاژری تازه علاقمند شدم به پزشکی. 

ولی از طرفی کشیک ها، لود کاری، استرس و غیرش بیشتره 

و یه نکته ی بسیار مهم که خودتم گفتی بحث درآمده. که تو دندون با 6 7 سال به درآمد معقول میرسی و اجباری به تخصص نیست 

پزشکی مگه بزنی تو کار زیبایی و علنا طبابت نکنی که به درآمد زود برسی و در غیر اینصورت هفت خوان تخصص و داستان هاش جلوی روته 

من آدم دندون نبودم. دوست ندارم واقعا کارشو. ولی اگه تو برات فرقی نداره خیلی بسنج اوضاع رو. علنا میتونی زندگیتو تغییر بدی با این تصمیم

مگه قانون جدید این نیست که باید حتما نمره دو ترم رو داشته باشید که بتونید انصراف بدید و تو رشته ی جد ...

نشنیدم همچین چیزی الان خیلیا دارن مرخصی میگیرن که برا کنکور بخونن، با کلی مشاور صحبت کردم، با واحد آموزش دانشگاه هم درمیون گذاشتم مشکلی گوشزد نکردن!

تو تاپیکتون گفته بودید که دانشجوی شهید بهشتی هستید رتبه تون چند بوده ؟ تا اونجایی که من میدونم برای ...

من رتبه ۷۰۰ امسال بودم، چون بومی بودم و منطقه سه، پزشکی بهشتی قبول شدم

واقعیتش من ۳۵ تا کد رشته اولم دندونپزشکی بود که هیچ کدومو قبول نشدم

خب ببین پزشکی خیلی متنوع تره. بالاخره یچیزی پیدا میکنی توش که به شوقت بیاره. مثلا من بعد روتیشن قلب ...

بله در آمد تو سن پایین تر خیلی برام مهمه و اینکه اصلا آدم درس خوندن نیستم و حوصلشو ندارم( نمیدونم تو کنکور چه رمزی زده بودم) 

از طرفی میترسم شهر دیگه برم خیلی اذیت بشم

من رتبه ۷۰۰ امسال بودم، چون بومی بودم و منطقه سه، پزشکی بهشتی قبول شدم واقعیتش من ۳۵ تا کد رشته اول ...

حیف شده رتبه ی خوبی داشتید 

بازم تحقیق کنید ولی هم  موقع مشاوره هم اطلاعاتی که از سایتها گرفتم برای سال ۱۴۰۲ قانون این بود که محرومیتهای سابق برداشته شده اما باید نمره ی دو ترم رو داشته باشید که در صورت قبولی تو رشته ی جدید شما رو ثبت نام کنن