2777
2789
عنوان

بیاید براتون حمد بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 53 پست
@عشقم_آقام   _مادربشن هرچه زودتر @امام_رضاجانم   _بااقای محبوب ازدواج موفق داشته باش ...

فرستادم عزیزم 

میری تو گذشته تو خاطرات یاد حرفاش میوفتی مثل همون موقع ذوق میکنی میخندی انگار داره الان اتفاق میوفته بعد یهو به خودت میای میبینی همش مال گذشتس اونجاست که بد میشکنی😑
سلام . يه سؤالي داشتم . خيلي براي من عجيبه كه چرا بعضي از كاربرها تاپيك ميزنن و ميگن براتون حمد بخون ...

میگن دعادرحق دیگران باعث اجابت زودترخواسته ت میشه

و شنیدم که خدامیگه که بازبان دیگران دعاکنین!! شما اون گناهی که بازبان خودت انجام دادی شایددیگری انجام نداده باشه و کسی درحق ت دعاکنه زودتر ب اجابت برسه

بخاطرهمین میگن التماس دعا!! ازدکترانوشه کلیپ دیدم که گفته بود خدا فرموده از غیربخوان مرا!! یعنی کاری کنی که دیگران درحق ت دعاکنن بخاطرهمین میگن حمدمیفرستم براتون یاصلوات یاهرچی دیگه،،که شخص مقابل درحق شون دعاکنن 

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود متشکرازشعوربالاتون"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی ممنون م ازت حاجت روا شی

همچنین ♥️♥️

میری تو گذشته تو خاطرات یاد حرفاش میوفتی مثل همون موقع ذوق میکنی میخندی انگار داره الان اتفاق میوفته بعد یهو به خودت میای میبینی همش مال گذشتس اونجاست که بد میشکنی😑
@نون_بربریییی   _بش برسه وباش ازدواج کنه @مخاطب_خاصم_خدا_۲   _ابروش پیش خانواده ش حف ...

ممنونم عزیزم این روزا چقد سخت میگذره کاش زودتر بگذره بدون مشکل و آبروریزی کاش🥺

مهربونا برای حل شدن مشکل زندگیم یه صلوات مهمونم میکنی 😔همیشه جوری محکم و سالم زندگی کن که هیچوقت مجبور نشی برا حفظ چیزای خوب زندگیت التماس کنی..
دست برنداشته هنوز!!

نه هنوز مدتی یبار پیداش میشه دوباره میره تا.....

بقران ثانیه ثانیه عمرم با استرس میگذره کاش خدا منو بکشه راحت شم..بخاطر بچم نمیتونم خودمو بکشم 😭 فقط خدا میتونه کمکم کنه از این مشکل خلاص شم.از صب تا شب دائم دعا و گریه و استغفار رو زبونمه شبم با قرص خواب میتونم چن ساعت بخوابم 😭😭😭یاالله خودت زجر کشیدنم و میبینی یه راه برام باز کنم به سلامتی و دل خوش راحت شم😭😭😭😭

مهربونا برای حل شدن مشکل زندگیم یه صلوات مهمونم میکنی 😔همیشه جوری محکم و سالم زندگی کن که هیچوقت مجبور نشی برا حفظ چیزای خوب زندگیت التماس کنی..
نه هنوز مدتی یبار پیداش میشه دوباره میره تا..... بقران ثانیه ثانیه عمرم با استرس میگذره کاش خدا منو ...

اقاست یاخانوم!!

خدارو ب عظمت و شکوه ش قسم میدم شرش کم کنه از سایه زندگی تون!! خدایا ازت خواهش میکنم اینقدرررر اینقدرررر فردمزاحم رو سرگرم خودش کنی اینقدرررر که حتی فرصت سرخاروندن ش نداشته باشه!! خدایا ازت خواهش میکنم اگه میخاد ابروی حدیث رو ببره بزنی نابودش کنی!!

عجیب ب قدرت ومعجزه هات خدایا ایمان دارم 

الهی آمین الهی آمین الهی آمین

اقاست یاخانوم!! خدارو ب عظمت و شکوه ش قسم میدم شرش کم کنه از سایه زندگی تون!! خدایا ازت خواهش میکنم ...

آقاست..الهی آمین بقران دیگه کم آوردم پیش شوهرم نمیتونم خوب رفتار کنم بهم شک کرده.میگه چته چی شده خداااایا تو رو به آبروی فاطمه زهرا آبرومو نبر پیش شوهرم😭😭😭

آقاست..الهی آمین بقران دیگه کم آوردم پیش شوهرم نمیتونم خوب رفتار کنم بهم شک کرده.میگه چته چی شده خدا ...

الهی که ب زمین گرم بخوره ب حق علی*الهی که حضرت علی شرش رو ازسرزندگی ت کم کنه الهی آمین

الهی که ب زمین گرم بخوره ب حق علی*الهی که حضرت علی شرش رو ازسرزندگی ت کم کنه الهی آمین

الهی آمین اینقد گریه میکنم مژه هام همش ریخته..یاالله حدیث غلط کرد ببخشش و نجاتش بده..😭😭😭😭😭

الهی آمین اینقد گریه میکنم مژه هام همش ریخته..یاالله حدیث غلط کرد ببخشش و نجاتش بده..😭😭😭😭😭

الهی آمین*

دعای معراج ب نیت حاجت روایی شمامیخونم ب نیت حفظ شدن ابروتون و کم شدن شر فردموردنظرتون ازسرزندگی تون 

الهی آمین

الهی آمین* دعای معراج ب نیت حاجت روایی شمامیخونم ب نیت حفظ شدن ابروتون و کم شدن شر فردموردنظرتون از ...

الهی خدا از بزرگی کمت نکنه یعنی میشه یه روزی منم مشکلم حل بشه روسفید بشم راحت شم اون آدم زبون به بی آبروییم باز نکنه یا کاری نکنه آبروم بره پیش شوهرم و خانوادم 😭