میری تو گذشته تو خاطرات یاد حرفاش میوفتی مثل همون موقع ذوق میکنی میخندی انگار داره الان اتفاق میوفته بعد یهو به خودت میای میبینی همش مال گذشتس اونجاست که بد میشکنی😑
میری تو گذشته تو خاطرات یاد حرفاش میوفتی مثل همون موقع ذوق میکنی میخندی انگار داره الان اتفاق میوفته بعد یهو به خودت میای میبینی همش مال گذشتس اونجاست که بد میشکنی😑
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام . يه سؤالي داشتم . خيلي براي من عجيبه كه چرا بعضي از كاربرها تاپيك ميزنن و ميگن براتون حمد بخونم . يا ميگن براتون ايت الكرسي بخونم . يا براتون 100 تا صلوات بدم . و ... . دليلش چيه ؟ چه سودي براي شما داره كه براي يه نفر ديگه حمد بخونيد ؟
میشه برای امضا م ب حقیقت تبدیل بشه دعا م کنی!! ای خدای من امیدم و ناامیدنکن یاارحم الراحمین م من ...
چشم حتما عزیزم
مرسی
سلام . يه سؤالي داشتم . خيلي براي من عجيبه كه چرا بعضي از كاربرها تاپيك ميزنن و ميگن براتون حمد بخون ...
وقتی برايه یکی دیگه تلاش میکنه زود به آرزوهات میرسی
مثل این میمونه یکی سینی چای آورده جلوته و شما اول به کنارت میدی بعد به اون یکی میدی تا داری از سینی چای بر میداری انوز جلوته و ازت رد نشده اگه همون اول برا خودت بر داری اون سینی از جلوت رد میشه
الهی خدا دستاتو بگیره ممنون میشم برای برگشت سلامتیم خوب شدنم دعا کنی از خواهش میکنم تو دعاهای ...
چشم حتما دعات میکنم
@نون_بربریییی _بش برسه وباش ازدواج کنه @مخاطب_خاصم_خدا_۲ _ابروش پیش خانواده ش حف ...
برا همه فرستادم عزیزم