2777
2789
عنوان

بیاید براتون حمد بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 53 پست

وقتی لایک تون کردم یعنی براتون فرستادم ♥️♥️

میری تو گذشته تو خاطرات یاد حرفاش میوفتی مثل همون موقع ذوق میکنی میخندی انگار داره الان اتفاق میوفته بعد یهو به خودت میای میبینی همش مال گذشتس اونجاست که بد میشکنی😑

میشه برای امضا م ب حقیقت تبدیل بشه دعا م کنی!! ای خدای من امیدم و ناامیدنکن یاارحم الراحمین م

من م برای حاجت روایی شما ایه الکرسی میخونم

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود متشکرازشعوربالاتون"

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام . يه سؤالي داشتم . خيلي براي من عجيبه كه چرا بعضي از كاربرها تاپيك ميزنن و ميگن براتون حمد بخونم . يا ميگن براتون ايت الكرسي بخونم . يا براتون 100 تا صلوات بدم . و ... . دليلش چيه ؟ چه سودي براي شما داره كه براي يه نفر ديگه حمد بخونيد ؟ 

میشه برای امضا م ب حقیقت تبدیل بشه دعا م کنی!! ای خدای من امیدم و ناامیدنکن یاارحم الراحمین م من ...

چشم حتما عزیزم 

مرسی 

میری تو گذشته تو خاطرات یاد حرفاش میوفتی مثل همون موقع ذوق میکنی میخندی انگار داره الان اتفاق میوفته بعد یهو به خودت میای میبینی همش مال گذشتس اونجاست که بد میشکنی😑

@نون_بربریییی _بش برسه وباش ازدواج کنه

@مخاطب_خاصم_خدا_۲ _ابروش پیش خانواده ش حفظ شه و فردمزاحم دست از سرخودش و زندگی ش برداره 

@_faram_ _شفای مریض مدنظرشون الهی که معجزه شه براش

@نخودسیاه _مریضی شون خوب شه

@farnzi _باردارشدن شون تواین ماه

@عشقم_آقام _مادربشن هرچه زودتر

@امام_رضاجانم _بااقای محبوب ازدواج موفق داشته باشن

@rrrrr111 قلب اقاشون بش مهربون شه و بیاددنبال ش تابادخترش زندگی رو ازنو بسازن

@آرزوهام۳_قبولی توازمون جامع ۱۲بهمن

@آریزونا۱۲۳۴۵۶۷۸۹۰ _قبولی تومصاحبه ودانشگاه روزانه

الهی خدا دستاتو بگیره ممنون میشم برای برگشت سلامتیم خوب شدنم دعا کنی 

از خواهش میکنم تو دعاهای فراموشم نکن خیلی احتیاج دارم 

اسمم مریم 

خدایا شکرت__یا مادرم فاطمه زهرا___یاحسین___یا مهدی ادرکنی __

سلام . يه سؤالي داشتم . خيلي براي من عجيبه كه چرا بعضي از كاربرها تاپيك ميزنن و ميگن براتون حمد بخون ...

وقتی برايه یکی دیگه تلاش میکنه زود به آرزوهات میرسی

مثل این میمونه یکی سینی چای آورده جلوته و شما اول به کنارت میدی بعد به اون یکی میدی تا داری از سینی چای بر میداری انوز جلوته و ازت رد نشده اگه همون اول برا خودت بر داری اون سینی از جلوت رد میشه

الهی خدا دستاتو بگیره ممنون میشم برای برگشت سلامتیم خوب شدنم دعا کنی  از خواهش میکنم تو دعاهای ...

چشم حتما دعات میکنم

@نون_بربریییی   _بش برسه وباش ازدواج کنه @مخاطب_خاصم_خدا_۲   _ابروش پیش خانواده ش حف ...

برا همه فرستادم عزیزم