2777
2789
عنوان

کادو روز مادر چی می خرید؟

1314 بازدید | 22 پست

دوستان، بیایید بگید کادو روز مادر چی می خرید؟ برای مادر شوهراشون چی می خرید؟ من پارسال و پارسال بهش بافت هدیه دادم، آذر هم تولدش بود بهش کیف هدیه دادم، حالا الان نمی دونم چی بدم ، به نظرتون چی بخرم؟

کادو نقدی میدم امسالو هم مادرم وهم مادرشوهرم،، با دسته گل

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

هیچی 

نهایت پول مثل همیشه 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من برا مامانم میخوام کلمن بخرم😃

چون میدونم نداره.. برا مادرشوهرم فعلا نمیدونم

مگه چند روز دیگس؟

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

دیروز واسه مامانم النگو خریدم النگو آیینه ایی۱۶ میلیون

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

فکر نمیکنم چیزی بخرم امسال شرایطم خوب نیست احتمالا یه کیک درست کنم برم خونشون. مادرشوهرمم که یه شهر دیگه اس عموما خواهر و برادرها باهم یه مبلغی جمع میکنن و براش هرچی نیاز باشه میخرن. همسرمم فقط پول رو واریز میکنه‌. 

😔میرم سرخاکه مامانم اولین سالیه ک ندارمش، واسه مادرشوهرم هیچی 

من... کو؟  مرا خبرنیست،، اگر مرا دیدی سلام برسان💔 سخته مامانتو و بچتو تو فاصله چهل روز از دست بدی... اگه تونستی واسه مامانم یه فاتحه بخون🙏🙏