2777
2789

با همسرم دوست بودم .. ۱۰سال 

اولین بار که دعوت شدم منزلشون با کمال تعجب و شگفتی دیدم خواهران همسرم هم به اتفاق دوست پسرشون نشستند .. احساس کردم کار قبیحیست ! جلوی پدر و برادر .. 

اما بعدها پِی بردم چقدر اصولی و صحیح هست این میزان رفاقت با فرزند . اینکه چیز ‌پنهانی بین فرزند و والدین نباشه . 

قطعا فرزند شما اون کاری رو که دوست داره انجام میده ( مثل من که به مهمانی رفتن بودم بدون اینکه پدرم بدونند) چه بهتر در جریان باشیم تا از سؤ استفاده طرف مقابل جلوگیری بشه و در مواقع لزوم راهنمایی های لازم رو انجام بدیم . 

با دخترت صمیمی باش .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ گندی نمیخوره این حرفا رو از کجاتون میارین

تو چطوری تضمین میکنی؟ 

چندسالته اول شما

دختر استارتر اوج سن بلوغشه

سن هیجانی

با. کوچیکترین حرفی و چیزی از سمت. یک پسر. کلی فکر و خیال میکنه و دیگ درسشو میزاره کنار

اره خارج این جور نیس چون دختر و پسر از همون بچگی باعم. ارتباط دارن ولی اینجا یهو توی اوج سن بلوغ دختر رو بفرستی سمت پسر

ب اینده اش لطمه میخوره

کاربری دست دوتا دوست مشترکه😇
چرا 14  سالگی گوشی دادین دستش؟ جدیدا بعضی خانواده ها فکر میکنم خیلی مهربون و روشن فکرن که از سن ...

بخاطر شاد هستش آقا همه دارن عزیرم همه دانش اموزها دارن اکثر درسها و نقطه هارو اونجا معلم ها میزارن یا بچه ها اونجا درمورد مسایل درسی و مدرسه باهم چت میکنن ناگزیرن که دادن گوشی دستش

هیچ گندی نمیخوره این حرفا رو از کجاتون میارین

عزیزم سن ۱۴ سن وارد شدن تو رابطه اصلا نیست اصلا من مشکلی با دوستی عادی ندارم ولی تو این سن تمرکزش از درساش و آیندش رو میگیره 

She is working on a bio…

همین که گفته ازت توقعع نداشتم  یه دنیا حرف و کلی تاثیر گزار  درسته؟

اره دقیقا روم نمیشد تا چند روز تو چشماش نگاه کنمممم🥲

💕🧚‍♀️                                               

زیر نظر خودتون...یعنی اون گوشی مستقلش نیست یک بچه تا حداقل 16 17 سالگی نباید تو پلتفرمهای مجازی حضور ...

چرا گوشی خودشه ولی فقط بازی داره و سیم کارتش هم شماره خودمون حتی شماره خاله عمه دایی و عمو اینارم نداره

حداقل روزی چن بارم به بهانه بازی گوشی رو نگاه میکنم که چیز بدی نداشته باشه

هیچ برنامه پیام رسانی هم نداره

بخاطر شاد هستش آقا همه دارن عزیرم همه دانش اموزها دارن اکثر درسها و نقطه هارو اونجا معلم ها میزارن ی ...

نه همه ندارن...پدر مادر باید بذارن بچه از گوشی خودشون استفاده کنه...حتی اگر هم براش میگیرن...باید فقط موقع درساش شاد رو باز کنن بدن دستش و بعد تحویل بگیرن..نهایتا بازی هم خواست بکنه با اطلاع خانواده ها...

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
عزیزم سن ۱۴ سن وارد شدن تو رابطه اصلا نیست اصلا من مشکلی با دوستی عادی ندارم ولی تو این سن تمرکزش از ...

مشکل اینجاست توی این سن کم  اون دختر نمیتونه حد و مرز بین دوستی عادی و غیرعادی مشخص کنه و وابسته میشه 

کاربری دست دوتا دوست مشترکه😇
باهاش خیلی بالحن اروم صحبت کن ببین جریان چیه راهنمایش کن 

میدونی از همین دارم میسوزم عزیزم ک دیشب با لحن ملایم صحبت کردم همونجا قول داد دیگه بلاک کنه بعد ۱۰ دقیقه دیدم همه اش الکی بوده قول هاش

من تا دوازده سیزده سالگی تو کوچه با داداشم و بچه های همسایه بازی میکردم 🤣 اگه اون موقع گوشی بود لابد چت هم میکردیم.

نمیگم بیخیال باشید، اما اون بچه ممکنه خیلی معصومانه داره این کارو می‌کنه و اگه متوجه ناراحتی شدید شما بشه شاید خیلی شوک بشه.

البته شایدم برعکس 🤦

عزیزم گوشی جدا نداره گوشی مشترک بوده اما چون بلاک میکرده من متوجه نمی شودم تا از رفتارهای مشکوکش شک ...

باهاش دوست بشین بهش درباره کار اشتباهش بدون اینکه نشون بدین شما باخبرین بگین...از مضراتش...از اسیب های روحی که میخوره...خب دخترتون که 14 سالگی ازدواج نمیکنه پس ممکنه بهش تو این سن بلوغ یه ضربه روحی وارد بشه...پس خیلی دوستانه این ماجرا رو حل کنین...

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃

حالا سن گوشی هست یا نیست و سن ارتباط با پسر هست یا نیست اتفاقیه که افتاده و بچه توی سن بلوغه هورمون غوغا میکنه!

اگه رابطه تون خوبه بشین باهاش حرف بزن بگو متوجه شدم با فلانی حرف میزدی حالش خوبه مامانش خوبه فلان... بعد بگو درباره چی حرف میزدین؟ با هم دوستین یا فقط تازه حرف میزنین؟ بعدش بگو متوجهم که کم کم داری بزرگ میشی نیازهات با بچگیت فرق میکنه ولی اگه بتونیم باهم بفهمیم چه نیازی داری که فکر میکنی با حرف زدن یا دوست شدن پسر غریبه برطرف میشه شاید بتونیم راه دیگه ای هم برای برطرف شدنش پیدا کنیم. اگه دوست داری مورد توجه باشی با طرز فکر جنس مخالف آشنا بشی توی شرایط امن که من یا پدرت یا یه بزرگتر هستیم اینکارو بکن مثلا مهمونی فامیلی یا کلاس یا هرجایی که امکانشو دارین.

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!
خب طبیعیه مگ زمان قدیمه عقب مونده باشی بخای بترسی بچه باید معاشرت کنه اینجا دختر و پسر جدا میکنن ...

عقب مونده نیستم گلم اما چون احساساتی هست شدید میترسم ضربه بخوره چون بازم درست و غلط رو نمیتونه تشخیص بده