2777
2789

یه هفتس داشتم جو رو راحت میکردم که شوهرم بتونه حرف دلشو بزنه ولی هردفعه حوصله بحث با منو نداشتو پرخاش میکرد

اخه ما عقدیم یکساله رابطع کامل دارم(به این موضوع پیله نکنید چرا عقدی رابطه داریی واای وای )حالم بده

خلاصه شوهرم ماهیانه ۵ بار سرچ فیلم داشت انقدر خواستم غیرمستقیم از دهنش حرف بکشم نشد تا اینکه مستقیم گفتم دردم اینه چرا با اینکه من اینقدر خوبم گرمم باز میری دنبال فیلم؟و درخواستت بمن کمه؟فک کنید الان ۸ روزه هیچ رابطع ای بین ما نبوده حتی در حد دست زدن !

گفت نه من ابنکارو نکردم من نگاه نکردم ثابت میکنم

من نگاه نکردم بیا ثابت کن گردن نمیگیره رسما🫥این چه مرد پست فطرتیع؟

بیایید عکسمو بزارم ببینید چی کم دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه ی مردا همینن 

من تازه یکسال از ازدواجم میگذره میگفتم نه هرکی اینجوری باسه شوهر من این مدلی نیست عین چشمام بهش اعتماد داشتم 

بحث این چیزا میشد خنده م میگرفت

ولی جدیدا فهمیدم سرو گوشش خیلی میجنبه 

امیدوارم بمیره از دستش راحت بشم خدا ازش نکذره

لایک نکن دوست عزیز !                                             

اگر به کار، به عشق، به خانواده، به رفیق و به هر چیزی «تعهد» دارید،

اگر به حیوانات و گل و گیاه عشق می‌ورزید،

اگر مستقل هستید، برای زندگیتون تلاش می‌کنید که به هیچکس تکیه نکنید،

اگر دروغ نمی‌گید، خیانت نمی‌کنید، با هر کسی رفت و آمد نمی‌کنید و برای خودتون، شخصیتتون، غرورتون و وقت و زندگیتون ارزش قائلید،

ازتون تشکر می‌کنم که اجازه ندادید معنی دقیق «انسانیت» فراموش بشه وسط این دنیا