2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون نمیتونم ثابت کنم خودم موندم تو گل

من‌ثابتم کردم،چندین ماه س ک س چت کرده دوبار ازش فهمیدم قول داد دست گذاشت رو قرآن که تکرار نمیکنم فکر کردم راست میگه الان فهمیدم دوباره داره میکنه

حرفای سک سی ام زدن؟؟

آره س ک س چت کردن عکس ردوبدل کردن دیگه نمیدونم عکس در چه حدی،یه پیامش نوشته بود اووووف دردشون به جونم،بنظرم عکس ممه دیده که اینو گفته،با هزار نفر چت کرده تو این مدت

آره س ک س چت کردن عکس ردوبدل کردن دیگه نمیدونم عکس در چه حدی،یه پیامش نوشته بود اووووف دردشون به جون ...

😔😔

نمیدونم چی بگم واقعا.

بچه ام داری؟

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

من 2 روز بعد عقدمون سس چت های شوهرمو دیدم

فکر کن با کلی امید و آرزو زن یکی بشی،. بعد حتی به 1 ماه هم نرسه خوشیات و ببینی

تو شرایط من جدایی نبود و تحمل کردم، الان مثلا خوب شده و هیچ کاری نمیکنی، اما حتی اگر واقعی هم کاری نکنه، بازم فکر میکنم داره خیانت میکنه دست خودم نیس 

اما اما درستش اینه که وقتی طرف نمیتونه ازشوهرش جدا بشه و باید باهاش زندگی کنه، خب اصلا سمت کنجکاوی و سرک کشیدن نره، چون اونوقت جدا ک نمیشی،. ولی نابود میشی، روتون تو روی هم باز میشه و حتی شوهره هم کم کم براش عادی میشه، میگ این ک بفهمه جدا نمیشه پس کارمو بکنم

یه جورایی بی‌خبری خوش خبریه

ولی حالا طرف اگ شرایط جدایی داره و تصمیم به جدایی داره، قضیه فرق میکنه، 

البته دنیا یه جوری شده ک آدم از این جدا بشه 99 درصد بعدی هم همینه 

من 2 روز بعد عقدمون سس چت های شوهرمو دیدم فکر کن با کلی امید و آرزو زن یکی بشی،. بعد حتی به 1 ماه ه ...

من فکر میکردم جدا میشم قصدم طلاق هم‌بود ولی ترسیدم حالم بد شه موندم واقعا به نتیجه نمیرسم