2777
2789
عنوان

خانمهای خیاط لطفا کمکم کنید

157 بازدید | 15 پست

یه لحاف کرسی دارم حالا میخام ملحفه کنم اندازه اش ۴ در۴ هست پارچه های که پسند کردم عرضش ۲ونیم هست..نمی خوام کیسه ای بدوزم میخام مثل مدلهای قدیمی بدوزم که وسطش جدا پارچه میخوره..میشه کمک کنید بگید چند متر پارچه میخام ..البته باید برای لبه هاش هم که برمیگرده پارچه رو در نظر بگیرید

خیاط نیستم گل.

ولی از بزازی بپرسین ؛ خودشون متراژشو بهتون میگن.

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۴ونیم در ۴ونیم درش بیارکه ازهرطرف ۲۵سانتشو لبه لحاف بدوزی

اگه عرض ملحفه۲ونیمه دوقدبگیر ۹مترمیشه ازوسط به هم بدوز اضافه هاشو دربیار

بازم ازخود ملحفه فروش بپرسی بهترراهنمایی میکنه

🩷🩷

۴ونیم در ۴ونیم درش بیارکه ازهرطرف ۲۵سانتشو لبه لحاف بدوزی اگه عرض ملحفه۲ونیمه دوقدبگیر ۹مترمیشه ازو ...

۲۵ سانت کمه بنطرم برای ملحفه ۴ متری ۵۰ سانت بهتره

همون ۵ ×۵ متر دربیاره بهتره

میشه کلا ۱۰ متر

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️