2777
2789
عنوان

بهم فحش داده...بگم یا نگم

1361 بازدید | 42 پست

اول ماجرایی که پیش اومده رو میگم 

البته تاپی‌ک قبلیم هست، ولی اینجا متنش رو کپی میکنم باز بعدش بگیر چیکار کنم 

من و نامزدم(رلم) هم کلاسی دانشگاهیم، ایشون چهارچوب و اعتقادات خودشون رو داره و توی محیط دانشگاه جوری برخورد کرده از اول که حتی پسرا هم به اسم کوچیک صداش نمیزنن چه برسه به دخترا!

ولی خب من از اول جوری بودم که با خیلی از پسرا دوست معمولی بودم و به اسم صدام میزنن و شوخی میکنن و اینا 

از وقتی وارد رابطه شدیم خودم کمتر کردم ارتباطم رو باهاشون و چهارچوب دارتر شد، ایشون به خاطر عقایدش مخالف نیست،بلکه میگه خیلی هاشون تربیت نشدن و ممکنه چیزی بگن که حرمت و احترامت زیر سوال بره و در شان تو نیست

ادامه ش رو تایپ کردم پست بعد میگم طولانی نشه

بعد من یه گروهی داشتم تلگرام که همکلاسی های دختر و پسرم اونجا بودن و یه وقت جزوه ای یا کمکی بود اونجا میگفتن، نامزدم تلگرام نداره،اما میدونم خیلی هم مایل نبود من اون گروه رو نگه دارم ولی هیچی بهم نگفته تاحالا

تا اینکه دیشب با یکی از پسرای گروه بحثم شد به من گفت لال شو! منم از گروه انداختمش بیرون و بلاکش کردم، از اونجایی که میدونم پسره خیلی عوضیه و توی دانشگاه هم برخورد میکنه به نامزدم دیشب گفتم ماجرا رو

و خیلی خیلی ناراحت شد،هیچی به من نگفت و گفت باشه دوشنبه صحبت میکنیم حضوری دانشگاه

اما لحنش خیلی سرد شده بود و عصبی بودنش رو حس میکردم

لحن سرد هم که میگم یعنی اینجوری که همیشه میگه قربونت برم فدات بشم و عشقم و نفسم

دیشب فقط دوبار بهم گفت عزیزم و کلا گفت فعلا به خودت فشار نیار و استراحت کن بعدا راجبش حرف میزنیم

ولی خودش خیلی دیر خوابید و ۵ صبحم رفت سرکار 

منم اینقدر ناراحت بودم از سردی لحنش تا صبح نخوابیدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یجا میگفتی دیگ

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

بعد من یه گروهی داشتم تلگرام که همکلاسی های دختر و پسرم اونجا بودن و یه وقت جزوه ای یا کمکی بود اونج ...

خب بعدا صحبت میکنید دیگ

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

صبح برام پیام صبح بخیر گذاشته بود خیلی معمولی و فقط نوشته بود چرا تا دیروقت بیدار بودی؟ مراقب خودت باش،اصلا مراقب خودت نیستی! منم نوشتم دیشب خیلی سرد حرف زدی باهام و تا صبح خوابم نبرد 

گفته بود الان تایمم کمه میخوام برم سرکار یه وقت چیزی میگم سو تفاهم میشه، اذیت نکن خودت رو و استراحت کن فردا حرف میزنیم

ظهر از سرکار اومد هم بازم بدون قربون صدقه حرف زد باهام و از برنامه امروزش گفت و داشت میرفت کتابخونه تمدید کنه برای امتحانات

بعدش که برگشت خونه ناهار بخوره هم همچنان اونجوری بود،

گفت حالم رو پرسید و بعدش گفت برم ناهار بخورم و برم سر درسا 

گفتم باشه

بعد من هر موقع اسمش رو صدا میزنم ،جواب میده جانم (اسمم به علاوه میم مالکیت)

ولی این دفعه اسمش رو صدا زدم فقط گفت جانم (اسمم خالی)

من نوشتم هیچی برو 

گفت نه نیتت رو بگو 

گفتم هرچی بود حاصل نشد مهم نیست دیگه 

که برام نوشت متوجه شدم ،خانوم قشنگم، دلبرم عزیزم عشقم، من تو همه حرفام عشق به تو مستتر هست،کمی ذهنم درگیره و ناراحتم از بی احترامی به شما

براش نوشتم ناراحتی و میخوای تنبیهم کنی،حق داری 

ولی سرد نشو باهام 

نوشت سرد نیستم زندگیم ، میدونی چقدر مهمه برام حرمت شما، من خودم کمتر از گل به شما نمیگم، بعد اون پسره چطور اجازه داده به خودش اینجوری حرف بزنه باهات؟چرا تو جوری برخورد کردی که این احازه رو به خودش بده؟

بعدم کلی قربون صدقم رفت و گفت فردا ببینمت حل میشه این موضوع ، ناراحت نباش

خب به نظرم الان که نامزد داری اگه برات مهمه نامزدت و همچنین احترام و ارزش خودت سنگین تر و حد و مرزدارا تر رفتار کن واقعن احتیاج نیس زیاد با همکلاسی های پسر صمیمیتی بشی و شوخی کنی چون به هر حال اونا پسر هستن چه بخوای چه نخوای از کنترل خارج میشن یه جاهایی تازه صمیمیت زیاد با همکلاسی های دخترم خطرناکه حالا پسر که جای خود داره

حالا این پسره که من بلاکش کردم اومده با یه اکانت دیگه کلی فحش رکیک بهم داده و تهدید کرده که دهنت رو سرویس میکنم و اینا 

نمیدونم به نامزدم نشون بدم یا نه 

میدونم خیلی بهم میزیزه ولی نمیدونم چه واکنشی نشون میده

بعد من یه گروهی داشتم تلگرام که همکلاسی های دختر و پسرم اونجا بودن و یه وقت جزوه ای یا کمکی بود اونج ...

منم این جور تفاوت لحن رو تجربه کردم سخته ولی عبور کن ازش ...در مورد ارتباطتم سعی کن خودت عاقلانه رفتار کنی انعطاف به خرج بدی در حدی که میتونی و درسته ...اگر رلت آدم درستی هست توام سعی کن سنجیده رفتار کنی که رابطه درست پیش بره