2777
2789
عنوان

دارم جدا میشم از شوهرم

957 بازدید | 89 پست

سلام

بالاخره بعد کلی دعوا زندگی من داره تموم میشه

بعد کلی دعوا راضی شدم برم باهاش زندگی کنم

۱۱ دی عروسیم بود

همش بهم خورد

مادرش و خواهراش خیلی دخالت کردن تو زندگیم.جهیزیمو چیده بودم .مامانش یه روز زنگ زد هر چی خواست گفت.بعد که به شوهرم گفتم گفت من همه چیه عروسیو کنسل میکنم گفتمذمحمد منم میرم گفت برو جهازتو جمع کن گفت یبار رو حرفت وایسا اگه میتونی

رفتم و جمع کردم..بعدش که زنگ زدم تالار و ارایشگاه دیدم مادرشوهرم همه رو کنسل کرده

محمد خیلی پشت خانوادش بود و هست 

خیلی بلا سرم اورد تو تاپیک های قبلی گفتم

الانم ۱۰ روزه خونه بابامم برگشتم با جهاز

ازش خبری نیس و امروز بلاکم کرد

منم با وکیل حرف زدم مهرمو گذاشتم اجرا...

نمیدونم چرا من با همچین ادمی ادامه دادم تا الان😞😞حالم خرابه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش به حالت خدا آدم اشتباهیو از زندگیت پاک کرد من بچه هم دارم بچمم مثل باباشه دوتایی عذابم میدن برو خدارو شکر کن مثل من اسیر نشدی دارم با گریه برات مینویسم چون دلم خونه چون نمیتونم بچمو رها کنم 

سر چی تا این حد دعوا کردید از اول همین بود؟

اره طلا فروختم براش گوشی گرفتم برای تولدش..برای تولدم یه پالتو خرید گفت طلا نخریدم توقعت بالا نره..با اینکه خیلی پولداره

مشکل اصلیتون چی بود

دخالت خانوادش...به حرف خانوادش بود.من رفتم ارایشگاه انتخاب کردم برای عروسیم زنگ زد به مامانش گفت فاطمه میخواد این ارایشگاه بره به نظرت بره یا نه..همه چی به حرف خانوادش بود