2777
2789
عنوان

کسی میدونه این چ حسیه؟

344 بازدید | 40 پست

چن سال پیش هر وقت که چشمامو میبستم و تمرکز میکردم و خودم میخواستم یکی باهام حرف میزد . 

صدا نبود بقولی ندا بود . 

جملات سریع و کوتاه کوتاه و پشت سر هم . 

زودم فراموشم میشد خیلی سریع بود .‌

جملات پراکنده و غیر مرتبط .

من علم به اون جملات رو نداشتم میدونم که خودم نبودم یعنی با خودم حرف نمیزدم چون ی چیزایی بود که خودم خبر نداشتم .  

بعد یادمه ی بار گف الان در میزنن بعد چن لحظه صدای زنگ در اومد . 

یعنی چی میتونه باشه .

بعد ترسیدم برم تو عمقش و ادامه بدم و گذاشتم کنار کلا این فکرا رو‌. فک کنم الانم اگه بخوام بتونم . ولی چن شب پیش تلاش کردم خیلی ضعیف شده بود انگار اون حسم . 

توهم😬

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه میدونی خودم میخواستم ترسی نداشتم ازش 

😁😁توزو خدا بازم امتحان کن نتیجه رو بهمون بگووو

هروقت روز بدی رو تجربه کردی بدون ک هیچکس به تو وعده نداده که زندگیت بدون مشکل خواهد بود ولی حواست باشه ک اون فقط یک روز بد بود نه ی زندگی بد!!!