2777
2789
عنوان

گاهی وقتا چقد دلم میگره از حرفا😭🪦

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 31 پست
میدونی آجی شاید حرف تو درست باشه ولی نه اعتماد به نفسی برام مونده نه چیزی  باورت میشه  انق ...

عه دختر خوبی باش 

باید خودت روی خودت کار کنی 

اصلا باید قوی شی به هر طریقی 

اولم بغض خوب نیس دیگه نباید بغض کنی هر موقع بغضت گرف مدام نفس بکش تند تند تا بره 

اشکم نباید بریزی حیف چشای قشنگته 

شدی شبیه نوجوونای ۱۵ ساله؟ 

از تو بعیده الان دختر عاقل و بالغی هستی 

به خودت به من قول بده از فردا یه دختر پر انرژی و شاد و با اعتماد بنفس بیدار میشه از خواب خب؟ 

دعا هم می کنم جلو چشمت خودت 

خدایا ارزو می کنم این دختر مهربونی که الان دارم باهاش حرف میزنم دلش اروم بگیره قوی بشه و پر قدرت به زندگیش ادامه بده تا به خواسته هاش برسه 

خوبه؟ تو ازم یه کار خواستی که برات دعا کنم 

منم کردم حالا من ازت میخوام یه قول راستکی زنونه بدی و روش وایسی قبوله؟

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

آجی سه ساله یکی تو قلبمه همو دوس داریم شاید تو این سه سال ۴ بار بیشتر همو ندیدم باورت میشه یه تصویری ...

خب پس باید دیگه قوی شی و رو اعتماد به نفست کار کنی 

محصلی یا دانشجو ؟ 

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب پس باید دیگه قوی شی و رو اعتماد به نفست کار کنی  محصلی یا دانشجو ؟

درسم تموم شد انگیزه ایی برا ادامه تحصیل ندارم

۱۴۰۳/۷/۱۱روز چهارشنبه ساعت ۶ نیم عصر با حرفات شکستم مردم ویران شدم...برام دعا کنین توروخدا😭
خب پس باید دیگه قوی شی و رو اعتماد به نفست کار کنی  محصلی یا دانشجو ؟

ندونم آجی برام دعا کن

۱۴۰۳/۷/۱۱روز چهارشنبه ساعت ۶ نیم عصر با حرفات شکستم مردم ویران شدم...برام دعا کنین توروخدا😭
درسم تموم شد انگیزه ایی برا ادامه تحصیل ندارم

اهان فارغ التحصیلی و پشت کنکور؟ 

خواهر منم خرداد ۱۴۰۲ فارغ التحصیل شدن اونم پشت کنکوره تجربیه

ندونم آجی برام دعا کن

قول بده بهم رو قولت وایسا بدو

عه دختر خوبی باش  باید خودت روی خودت کار کنی  اصلا باید قوی شی به هر طریقی  اولم ب ...

خیلی سخته آجی خیلی سخته بخدا آدم نیستم بخوام بیام مشکلاتمو بگم دیگه خودت فکر کن چقد بهم فشار اومده من خیلی زود رنجم وقتی بارون میباره احساسی میشم وقتی فیلم میبینم که صحنه احساسی داره گریم میگره من همچین آدمیم

خیلی سخته آجی خیلی سخته بخدا آدم نیستم بخوام بیام مشکلاتمو بگم دیگه خودت فکر کن چقد بهم فشار اومده م ...

عیب نداره همه ادما میتونن عوض شن به شرط اینکه تصمیم واقعی بگیرن 

من هنوزم منتظر قول تو هستما

اهان فارغ التحصیلی و پشت کنکور؟  خواهر منم خرداد ۱۴۰۲ فارغ التحصیل شدن اونم پشت کنکوره تجربیه

انشاالا موفق باشه و تموم آرزوهاش خاطره شن براش من انسانی خوندم

انشاالا موفق باشه و تموم آرزوهاش خاطره شن براش من انسانی خوندم

خیلیم عالی انشالله تو هم موفق میشی

عیب نداره همه ادما میتونن عوض شن به شرط اینکه تصمیم واقعی بگیرن  من هنوزم منتظر قول تو هستما

بآش آجی قول میدم ولی توهم قول میدی هروقت دلم گرفت باشی آرومم کنی 

من بچه بزرگم خواهر بزرگ ندارم🫂

بآش آجی قول میدم ولی توهم قول میدی هروقت دلم گرفت باشی آرومم کنی  من بچه بزرگم خواهر بزرگ ندار ...

عیب نداره هر وقت دلت خواست تگم کن میام به حرفات گوش میدم خوبه ؟

ولی تو هم باید از فردا یه زندگی جدید شروع کنی استارت اول اینه که باید به خودت انگیزه بدی مثلا وقتی پدر و مادرت از کسی گفتن تو دلت بگو عیب نداره منم زحمت می کشم تلاش می کنم بشم یکی بهار از اونا جوری که با افتخار خانوادم همه جا بگن من عالیم 

و اولین گام برای افزایش انگیزه و اثبات خودت اینه دوباره به درس خوندن ادامه بری و نگی من گذاشتمش کنار و فلان خب ؟ میتونی از پسش بر بیای؟

عیب نداره هر وقت دلت خواست تگم کن میام به حرفات گوش میدم خوبه ؟ ولی تو هم باید از فردا یه زندگی جدی ...

بآش آجی قول میدم حرفا اولتو انجام میدم جز درس شرایط مالی ندارم و انگیزه هم ندارم 

بآش آجی قول میدم حرفا اولتو انجام میدم جز درس شرایط مالی ندارم و انگیزه هم ندارم 

عیب نداره پس اصرار نمی کنم هر جور که راحتی اونکار و انجام بده ولی خب خواهرم میگه گویا تو کانال های تلگرامی ویدیو میذارن و کتاب ها هم هستن به صورت رایگان اگر روزی خواستی شروع کنی بهت پیشنهاد می کنم از اونا استفاده کنی 

راجب انگیزه هم من خودم یه اعتقادی دارم و اون اینه که یه خانوم با خوندن درس راحت تر میتونه پله های ترقی رو طی کنه

حتما رو خودت کار کن هر موقع احساس کردی دلت گرفته تگم کن حتما میام دیگم گریه نکنیا

عیب نداره پس اصرار نمی کنم هر جور که راحتی اونکار و انجام بده ولی خب خواهرم میگه گویا تو کانال های ت ...

ممنونم ازت که آرومم کردی چشم تلاشمو میکنم دیگه گریه نکنم تلاش میکنم انسان بهتری بشم امیدوار تر با انگیزه تر شجاع تر 🫂