2777
2789
عنوان

خواستگاری امشب

835 بازدید | 51 پست

دختره با من 13سال اختلاف سنی داره.بار سومه میریم خونشون امشب با شیرینی.دانشگاه سال آخره دولتی.خیلی درس درس میکنه میگه نخبه هستم.ارشدم چون  معدل الفه تهران یا جای دیگه پذیرفتنش.من اولش چون میگفت به فکر مهاجرت و خارجه نپذیرفتم به خانواده گفتم هم اختلاف سنی زیاد داریم هم همش خارج خارج میکنه.دیگه زنگ نزدیم جوابشون چیه.بعد خانواده گفتن دختره خوشگله با خونوادست بزار زنگ بزنیم چی میگن؟زنگ زد مادرم گفتن بیاین حالا صحبت میکنیم.یه جورایی چراغ سبز نشون دادند گفتند نه بابا خارج حالا دخترمون حرفی زده و اینا.امشب دوباره رسما خارج خارج میکرد.من گفتم دختر یا پسر اگر علاقمند بهم باشند نه من و این و بنده خدا هر کس دیگه ای بخاطر علاقه و عشق و دوست داشتن از یه سری چیزا میگذرند. پس شما میخواین با تحصیل ازدواج کنین؟؟ ما که نفهمیدیم حرف حسابشون چیه نظر شما چیه؟؟

اصلا معلومه این بعدا خودت و خانواده تو با اداهاش پاره میکنه بیخیال شو

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

خودش خارجو دوست داره خونوادش میخان شوهرش بدن

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون بهتر که باشما ازدواج نکنن

دختره یعنی چی؟

دختر خانم

😒

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

خوب کاش قاطعانه از خودش بپرسید 

مثلا آنقدر تمایل به خارج دارند چه جوری تو زندگی این تمایل رو مدیریت میکندبهش می‌گفتید که شما امکان و علاقه رفتن به خارج رو ندارید ولی مانعی برای تحصیلشون نمیزارید ببینید نظرش چیه بازهم راضی به وصلت هست 

اگه نمیخپایش تموم کن همونجا میگفتی بهش خانوادت میگن خارج خارج گفتنش الکیه پس چرا باز تکرار کردین؟ببین نظرشویه 

شاید خلچانپادش می‌خوام شوهرش بدن نره خارج

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗

حالابازمیخواین برین خواستگاری یابیخیال شدین؟؟؟

به اینم فکرکن فردانگه تومانع پیشرفت من شدی ونذاشتی برم خارج ...

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
آخه من موقعیت و سمتم خوبه برم اون بر همچین موقعیتی برا من نیست با همچین حقوقی و سمتی

۱۳ سالم کوچیکتره و این خیلیییی بده..

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”