2777
2789
عنوان

جدیدا زیاد حرف نمی‌زنیم

261 بازدید | 18 پست

نمیدونم چش شده سال آخر دبیرستانه 😐 

کمتر پیام میده منم خب ناراحت میشم درست جوابمو 

نمی‌ده 

خشکه نمیدونم بلد نیست یا فشار کنکوره😐

مَن راهی توام ای مقصد درست!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر کنکوریه ک بدون بخاطر کنکور چون کوه را از پا در میاره چ برسه ب ادم

میدونم ولی من فرق دارم 

اصلا زیاد گرم نیست نمیدونم شاید من اینجور احساس میکنم 😐

16

یه ادم عاقل می‌دونه نباید عاشق یه پسر بچه دبیرستانی بشه ....اینم می‌دونه ک ۱۶ سالگی وقت درس خوندن و تلاش کردن واسه اهدافه نه عشق و عاشقی اینو الان نه دو سه سال بعد میفهمی پس بیخیال این چیزا شو به درست برس که بعدا پشیمون نشی 

🤍

یه ادم عاقل می‌دونه نباید عاشق یه پسر بچه دبیرستانی بشه ....اینم می‌دونه ک ۱۶ سالگی وقت درس خوندن و ...

عشق و عاشقی چیه خانم انقد جامعه از این چیزا پر شده شما فکر کردی همه مثل هم هستن .

در ضمن ما باهم ی جورایی رقابتی درس میخونیم و من بیشتر سوالامو ازش میپرسم ب وقتش ب درسمم میرسم 

عشق و عاشقی چیه خانم انقد جامعه از این چیزا پر شده شما فکر کردی همه مثل هم هستن . در ضمن ما باهم ی ...

😐😐😐😐من ازت پرسیدم کی میگی. آدم مورد علاقم خودت میگی آدم مورد علاقم بعد میگی جامعه پر شده؟؟؟ ما به کسی ک باهاش رفع اشکال درسی میکنیم آدم مورد علاقه نمیگیم خدا شفات بده در ضمن من نگفتم عشق و عاشقی بده گفتم الان وقتش نیست شب خوش 

🤍

😐😐😐😐من ازت پرسیدم کی میگی. آدم مورد علاقم خودت میگی آدم مورد علاقم بعد میگی جامعه پر شده؟؟؟ ما ب ...

درست حرف بزنا طلبکاری مگه 

ادم مورد علاقه با عاشق شدن فرق داره هر وقت فرق این دوتارو‌ فهمیدی اینجا از نصیحت کردن باروت بنداز