2777
2789

نمیدونم این مرد خیالی اصلا هستش تو این دنیا یا نه ولی هر وقت کم میارم تو ذهنم باهاش وقت میگذرونم.تا حالا هم ندیدم عکسی رو شبیه ش باشه.فقط یه کم چشماش شبیه مهدی پاکدل.پیش چندتا مشاور هم رفتم گفتن ذهنت اینجوری داره کمبود محبت ک داری رو تامین میکنه.شوهرم یا سرکار یا هم خواب .منم با یه دختر معلول ذهنی دست و پامو بسته ک حداقل بتونم خودمو بیرون از خونه سرگرم کنم موندم دیگه چکار کنم

برای شفای دخترم ی صلوات میفرستی ممنونم  

چی میشه رویاتو با شوهرت بسازی؟

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی عزیزم

نه چرا خیانت باشه

این شخص که وجود خارجی نداره

منم گاهی خواب مردی رو میبینم که عاشقمه و داره بهم عشق میده

دقیقا مثل شما کمبود محبت شوهرمو تو خواب از سمت یه مردی میبینم که هیچ وقت ندیدمش 

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
اینجا از این سوالا نپرس  یادمه چند روز پیش یه خانمی اینجا میگفت تلفنی حرف زدن با نامحرم به هر ...

خدا میبخشه کدخدا نمیبخشه😑

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

بله عزیزم به نظر من هست... خدا بهت آرامش و حال خوب بده

ممنونم همچنین.خودمم عذاب وجودان میگیرم .هرچی هم بهش میگم به دروغ هم ک شده جملات احساسی بهم بگو بازم دریغ میکنه

برای شفای دخترم ی صلوات میفرستی ممنونم