2777
2789
اگه ناخواسته دل  کسی  رو عمیقا بشکنی باید چی بگی که تو رو ببخشه

بهش بگه درسته دلتو شکوندم ولی از عمد نبود ناخواسته بود و من به شدت از اینکه دلتو شکوندم و آزار دیدی از من،، ناراحتم بهش بگه نمیدونم من جای تو بودم چیکار میکردم ولی بدون عمیقا از اینکه دلتو شکوندم رنج دارم میکشم کاش بتونی منو از ته قلبت ببخشی...

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
بهش بگه درسته دلتو شکوندم ولی از عمد نبود ناخواسته بود و من به شدت از اینکه دلتو شکوندم و آزار دیدی ...

مرسی عزیزم 

اگه  من رو نبخشه هم اشکالی نداره فقط دوست دارم اون ناراحت نباشه و این قضاوتم رو حالش تاثیری نداشته باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم  اگه  من رو نبخشه هم اشکالی نداره فقط دوست دارم اون ناراحت نباشه و این قضاوتم ...

فدات گلم امیدوارم بخشیده باشتتون و حال دل جفتتون عالیییی شه🤲😘🌹

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
اخه می‌خواد صحبت کنه باهام 

منم بارها با آدمی که از اعضای نزدیکم بود و هر روز داره با آبروم بازی میکنه روبه رو شدم 

اونم هر موقعه که منو میبینه بیشتر داره با آبروم بازی میکنه و خدا کاریش نمیکنه

هیچ کس به اندازه من دلش خون نیست ولی هیچی نمیگم بهش

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم