اگه ناخواسته دل کسی رو عمیقا بشکنی باید چی بگی که تو رو ببخشه
بهش بگه درسته دلتو شکوندم ولی از عمد نبود ناخواسته بود و من به شدت از اینکه دلتو شکوندم و آزار دیدی از من،، ناراحتم بهش بگه نمیدونم من جای تو بودم چیکار میکردم ولی بدون عمیقا از اینکه دلتو شکوندم رنج دارم میکشم کاش بتونی منو از ته قلبت ببخشی...
روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مرسی عزیزم اگه من رو نبخشه هم اشکالی نداره فقط دوست دارم اون ناراحت نباشه و این قضاوتم ...
فدات گلم امیدوارم بخشیده باشتتون و حال دل جفتتون عالیییی شه🤲😘🌹
روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭