2777
2789

۱۴ هفتمه از صبح خیلی حالم بده همش فکرای بد میکنمممم خانما تو رو خدا یه کم باهام حرف بزنید  آرامش بدین 

از صبح از استرس راه میرم فقط هیچ کاری نمیتونم بکنمم 

چند تا تاپیک ناجور در این باره هم خوندم حالم بدتر شده

خدایا تو تمام امید منی ناامیدم نکن...
سلام سونو ان تی رفتی؟

اره رفتم گفت عالیه همه چی

تو سایت چند تا مورد دیدم همه سونو هرو رفتن ولی بچشون دور از جون همه ما مشکل داشته 

اضطراب استرس گرفتمم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونستی همه این استرسا برای بچه ضرر داره!!یکم انرژیتو مثبت کن که چیزای مثبتو جذب کنی

سونو هم که خداروشکر مشکلی نداشته،اینقدر تاپیکای بدو سرچ نکن،اصلا نگاشون نکن،بجاش هر روز برای سلامتی بچت صلوات بفرست،موقع اذان دعا کن براش،انشالا به سلامتی بگذرونی این دورانو🫶🏻

میدونستی همه این استرسا برای بچه ضرر داره!!یکم انرژیتو مثبت کن که چیزای مثبتو جذب کنی سونو هم که خد ...

اصلا همچین آدمی نیستم امروز اصلا یه حالیم

انشالله همه نی نیا صحیح و سالم بیان بغل مامانشون