2777
2789
عنوان

هنوز به شوهرم نگفتم باردارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1246 بازدید | 45 پست
اووووووو من بزرگتر از اون بودم مثل اسکولا

وای بخدا الانیا مثل گودزیلان چند روز پیش قایمکی به شوهرم میگفتم اگه مثبت شدم باید بهم شیرینی بدی پسرم برگشته میگه نکنه حامله ای شیطون😐😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر تاثیر گذار بود😐😂

😅😅😅البته ناگفته نماند که سر بارداریام خیلی اذیت شدم دو سری قبل خاطرات تلخ برامون موند به قول خودش این سری نمی‌خواست الکی ذوق کنه 

خداروشکر الان دیگه اخرای بارداریم 

دعا کن برام دخترم سالم به دنیا بیاد 

وای بخدا آلانیا مثل جودزیلان چند روز پیش قایمکی به شوهرم میگفتم اگه مثبت شدم باید بهم شیرینی بدی پسر ...

یا حضرت عباس   بعد من نمیدونستم تا وقتی شکم مامانم بزرگ شد خوشحال میگفتم مامانم نی نی داره میگفتن چند وقتشه میگفتم ۲۰ ماهشه 😀😀😀😀انقد خندیدن بهم 

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

یه جفت کفش بچگونه تو جعبه بزار بده شوهرت و بنویس دارم میام بابایی یا همچین چیزی 

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜
تو فکرش بودم اتفاقا یه کلیپی چیزی درست کنم واسش بفرستم

اوه حالا میخوای کلیپ درست کنی وقت میگیره من اگه جات بودم با یک پیامک وچندتا شکلک متوجه اش میکردم خوب ایشالا کودک دلبندت صحیح وسالم به دنیا بیاد  

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

😅😅😅البته ناگفته نماند که سر بارداریام خیلی اذیت شدم دو سری قبل خاطرات تلخ برامون موند به قول خودش ...

انشالله صحیح و سالم بیاد بغلت عزیزم خدا هم میگه بعد هر سختی آسانی هست نگران نباش

ممنون گلم اسم کاربریت یعنی چی

سادیارو میگی؟

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

بنظر من روز تولد پسرت نگو اون روز روزه فقط پسرته حساسش نکن قبلش بگو یا بعدش

اخه خیلی دوست داره می‌خوام آخرش تو یه جعبه کادو چیزی که خیلی دوست داره و یه نشونه از نی نی بزارم مطمئنم خیلی ذوق میکنه

اره

حقیقتش اومدم یه اسم کاربری برای خودم انتخاب کنم هرچی می‌نوشتم نمیشد   میگفت این نام موجود است هی نوشتم آرامش.  نوشتم ساحل نوشتم دریای آبی و......آخرش این اسم به ذهنم اومد دیدم قبول کرد این بود داستان     خودمم معنیشو نمیدونم