2777
2789
عنوان

هنوز به شوهرم نگفتم باردارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1246 بازدید | 45 پست
حقیقتش اومدم یه اسم کاربری برای خودم انتخاب کنم هرچی می‌نوشتم نمیشد     میگفت این نام موجو ...

اهان چه جالب اسم پسرم سانیاره واسه همون کنجکاو شدم گفتم سادیارم شاید اسم جدید باشه😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهان چه جالب اسم پسرم سانیاره واسه همون کنجکاو شدم گفتم سادیارم شاید اسم جدید باشه😂

خدا حفظش کنه آره توی فیلم شنیدم

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

پيامک بده وقتی نزدیک برگشتنش به خونه است 

پدر شدن دوباره ات مبارک    با شیرینی  بیا     چای دم کردم

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
فقط من اینقدر هول و راز نگه ندار بودم آیا؟شوهرم منتظر و من بیبی چک به دست با جیغ و هورا اعلام کردم ی ...

ای خدا نه من واسه اینکه پسرم نفهمه نمیتونم ازین کارا کنم سر بی بی چکم نگفتم خاستم اول مطمئن شم بعد بگم

ای خدا نه من واسه اینکه پسرم نفهمه نمیتونم ازین کارا کنم سر بی بی چکم نگفتم خاستم اول مطمئن شم بعد ب ...

آخی عزیزم،خدا جفتشونو برات حفظ کنه الهی

نترس و غمگین نباش،که ما تو را نجات خواهیم داد(سوره عنکبوت آیه ۳۳)

اسی گفتییی

سلام منم اینجام..متاهلم..عاشقم..همیشه سعی میکنم مثبت فکر کنم تا خدا برام انرژی مثبت بفرسته🩷جز خدا به هیچ چیز دیگه ای اعتقاد ندارم ..خدا هست هرلحظه در وجود تک تک مخلوقاتش..امیدوارم در زندگیم به چیز هایی که ب من تعلق داره برسم ..مطمعنم هر کسی در زندگی با تلاش خودش سرنوشتش را رقم میزنه🩷🤲

فقط من اینقدر هول و راز نگه ندار بودم آیا؟شوهرم منتظر و من بیبی چک به دست با جیغ و هورا اعلام کردم ی ...

شوهر من پشت دسشویی میموند

خودشم باید چک میکرد🤣🤣🤣

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

من که به شوهرم گفتم و هیچ عکس العملی ندیدم. اگر به دیوار گفته بودم بیشتر واکنش نشون میداد. اما الان پسرم را قدر دنیا دوست داره. تو بارداری اصلا براش مهم نبود بی توجه بود بهش.