2777
2789
نه اینکه از وسواسته  قبل از اینکه وسواس بگیری منظورمه چه شد که شروع شد

نمیدونم من ازبچگی از مرگ عزیزانم میترسیدم بعدش داداشم فوت شد الانم که حالم اینجوره

متاهل متعهد🥰p❤️  من خوشبخت ترین ادم دنیا                       ماشاالله لا حول ولاقوه الا بلاه والعلی و العظیم                             یا الله       اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم           لطفا اقایون نیان تاپیک من
بعدش با اون خواب زندگی میکنی 

اون خواب باعث عذاب وجدانم میشه کهونکنه اینکارو کردم درصورتیکه میدونم نکردم

متاهل متعهد🥰p❤️  من خوشبخت ترین ادم دنیا                       ماشاالله لا حول ولاقوه الا بلاه والعلی و العظیم                             یا الله       اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم           لطفا اقایون نیان تاپیک من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون خواب باعث عذاب وجدانم میشه کهونکنه اینکارو کردم درصورتیکه میدونم نکردم

ببین من میدونم چطور هستی مطمنی نکردی ولی هی یه صدای تو ذهنت تکرار میشه ولی بهت میکردی اینارو کردی با نکردی؟ وبعد جوابش میدی وباز دوباره و وبا ره تکرار میشه 

درسته استاترهم همینجوری بودم 

بیاین یکم با هم مهربون تر باشیم انقد جیگر همدیگه رو خون نکنیم 
ببین من میدونم چطور هستی مطمنی نکردی ولی هی یه صدای تو ذهنت تکرار میشه ولی بهت میکردی اینارو کردی با ...

اره مثلا میگه تو تجاوزه راضی بودی تو خواب میگم نه دوبارهدمیگه نکنه تو واقعیت این کاروکردی میگم نهددوباره همین سوالا

من تا صبحبه خوابام فکر میکن و غصه میخورم 

خیلی بده بخدا شبا عاجزانه از خدامیخوام دیگه خواب نبینم من هرشب گوشیمو خاموش میکنم قایم میکنم که نکنه خواب ببینم به کسی پیام میدم😥

درمورد خودم که یه وقت کاری نکنم که خیانت محسوب شه درصورتیکه میدونم کاری نکردم و نمیکنم

اوکی 

منم داشتم البته در مورد مسائل دیگه بود 

والا من کلا وقتی در موردش فکر میکردم صلوات میدادم آدم مذهبی زیاد نیستم ولی کمکم می‌کرد و اینکه کلا نادیده میگرفتم بلند می‌گفتم همش دروغه یا وجود نداره

اوکی  منم داشتم البته در مورد مسائل دیگه بود  والا من کلا وقتی در موردش فکر میکردم صلوات ...

ببین من انقد قران و نماز و صلوات دادم همه میگن خونتون بوی مسجدمیدهدولی این فکرا رفتنی نیستن

من ده ساله وسواس فکری عملی شدید دارم افسردگی هم دارم یکمم عصبی و بی حوصلم و شخصیت وابسته ای دارم همش پنج روزه قرص میخورم خیلی حالم بهتر شده از لحاظ کم شدن فکر و خیال و استرس 

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻
ببین من انقد قران و نماز و صلوات دادم همه میگن خونتون بوی مسجدمیدهدولی این فکرا رفتنی نیستن

چی بگم درسته الهی واقعا نمیدونم چطوری کمک کنم 

خودم حتما میخوام برن پیش روانپزشک ولی میترسم  سرکیسه ام کنن 

همش بگن برو بیا یا دارو بدن بقبه مسخرهام کنند 

من ده ساله وسواس فکری عملی شدید دارم افسردگی هم دارم یکمم عصبی و بی حوصلم و شخصیت وابسته ای دارم همش ...

رفتی دکتر من عملی ندارم اگرم هست خیلی کمه ولی وسواس فکری دیوونم کرده

چی بگم درسته الهی واقعا نمیدونم چطوری کمک کنم  خودم حتما میخوام برن پیش روانپزشک ولی میترسم &n ...

منم الان ۶ماهه این دکتر داره پول میگیره و هیچی به هیچی به خاطراون میگم دیگه نرم

رفتی دکتر من عملی ندارم اگرم هست خیلی کمه ولی وسواس فکری دیوونم کرده

آره خیلی بده هم فکریش هم عملیش ، دکتر بهم فلوکستین داد با قطره هالوپریدول با قرص والپروات سدیم اینارو برای وسواس فکریم داد که فلوکستین جنبه ضد افسردگی هم داره اینا همش بازجذب سروتونین هستن چون دکترم گفت این بیماریت بخاطر نبود سروتونین مغزته

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻