2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوشی میگیرم دستم همش میترسم یه کارغیراخلاقی کنم درصورتیکه مطمئنن کاری نمیکنم

متاهل متعهد🥰p❤️  من خوشبخت ترین ادم دنیا                       ماشاالله لا حول ولاقوه الا بلاه والعلی و العظیم                             یا الله       اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم           لطفا اقایون نیان تاپیک من

شبا ۲۰بار باید شوهرمو ببینم و صداش کنم تا مطمئن شم جای دیگه نیستم درصورتیکه من شبا جایی نمیمونم اصلا و جایی بدون شوهرم نمیرم

متاهل متعهد🥰p❤️  من خوشبخت ترین ادم دنیا                       ماشاالله لا حول ولاقوه الا بلاه والعلی و العظیم                             یا الله       اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم           لطفا اقایون نیان تاپیک من

ظاهرم میخنده درونم گریه میکنم از فکرای مزخرف

صبح بیدارمیشم تاشب شب تا صب فکرم درگیره

من حتی میرم خیابونم احساس میکنم با کسی قرار گذاشتم همش ازمامانم میپرسم کسیوندیدیم من جایی نرفتم همش ...

من وسواس فگری هز دست دادن خدایی نکرده عزیزانم رو دارم حتی فکرایی که میکنم خوابش رو میبینم و خودخوری میکنم که نکنه خدایی نکرده تعبیر بشه و به اون خواب ساعتها فکر نیکنم و گریه میکنم 

چطور؟ فک نمیکنم خوشگل باشم. اعتماد بنفسم پایینه . عزت نفس درواقع

گفتی اضطراب اجتماعی دارم

گفتم یعنی چی میتونه تو مغزت هی پیام بده که راحت نباشی با آدما

شاید ظاهرت

البته شاید 

یعنی چیز دیگه ای هم میتونه باشه

ولی چن روزه قرصای روانشناسمو برای مدت ۱ماه میخوام بزارم کنار

شبا ۲۰بار باید شوهرمو ببینم و صداش کنم تا مطمئن شم جای دیگه نیستم درصورتیکه من شبا جایی نمیمونم اصلا ...

اینجور مشکلات باید ریشه یابی بشن یعنی بخصوص همین وسواس .مربوط به طرحواره هوایی هست که از بچگی توی ما شکل گرفتن. مثلا یکیش طرحواره رهاشدگی

حوض نقاشی

باورتون میشه حتی بخاطر فکرام میخوام سرمو بکوبم به دیوار

گفتی اضطراب اجتماعی دارم گفتم یعنی چی میتونه تو مغزت هی پیام بده که راحت نباشی با آدما شاید ظاهرت ...

بخشی ظاهر ، رفتار ، گفتار. از مسخره شدن و دست کم گرفته شدن و سواستفاده میترسم

حوض نقاشی