2777
2789
عنوان

چرا اینجور آدما بچه میارن؟؟

1176 بازدید | 94 پست

چرا باید کسایی که مشکل روانی شدید دارن بچه بیارن؟ یا اونایی که مشکل مالی شدید دارن، در حدی که توی نون شبشون موندن!

میان میگن به خودمون ربط داره.

نه نداره!!

به همه ربط داره، فردا پس فردا اون بچه با کلی عقده و کمبود بزرگ میشه کلی آسیب به منو تویی که تو جامعه هستیم میزنه.

خواهشا وقتی میخواید بچه دار شید اول برید مشکل روانیتونو برطرف کنید!!

هم بخاطر اون بچه بیچاره هم جامعه!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🙂👌🏿

🚶🏾‍♀ 𝙫𝙚𝙜𝙖𝙣و حامی حقوق حیوانات و محیط زیست🤝🏿💚🌱🐑 دختر فرشته نیست، قدیسه نیست، مایه ننگ نیست، ناموس نیست، زیبایی هم به کسی بدهکار نیست، وظیفه راضی نگه داشتن کسیو هم به دوش نمیکشه،  اون یه انسانه با همه صفتای خوب و بدی که داره، اگه غیر اینو قبول داری پس مشکل داری با خودت حلش کن  -محمدرضا برخورداری- 🦕🚶如果有一天我成为这个世界的画家,我会毫不悲伤地杀死这个世界

یکی را میشناسم که دست بچه اش را سوزونده و ۵ تا هم بچه داره و تعادل روحی هم نداره .

واقعا اون طفل معصوم ها چه کنند با این مادر ؟☹

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

👌🏻👌🏻حق

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه

لطفا وقتی بیماری دارین و ممکنه باعث مرگم بشه و روزی اثر بذاره خودخواه نباشین و بچه نیارین

و اما نیمه شبی خواهم رفت از دنیایی که مال من نیست...از زمینی که مرا بیهوده بدان بسته اند💔...