2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من امتحان دادم سخت بود تخصصی هاش منابعش هست تو دفترچه استخدامی

من آزمون جدید رو شرکت کردم

سوالی که برام پیش اومده و خیلی مهمه اینه که سوالات تخصصی در حد ریاضیات دبیرستان بودن یا در سطح ریاضیات دانشگاه.

چون توی دفترچه آزمون برای محتوای ارزیابی مثلا معادلات دیفرانسیل هم گفته شده در صورتی که تا جایی که میدونم دبیرستان اصلا معادلات دیفرانسیل نداره و یک درس مربوط به دانشگاست.

اطلاعی در این زمینه دارید؟

شما آزمون 1402 شرکت کردید؟اگه دفترچش رو نگه داشتید امکانش هست عکسش رو برام بفرستید چون متاسفانه در سایت های اینترنتی فقط یک نسخه ناقص از قسمت تخصصی 1402 موجوده که فقط شامل 10 تا سواله؟

من آزمون جدید رو شرکت کردم سوالی که برام پیش اومده و خیلی مهمه اینه که سوالات تخصصی در حد ریاضیات د ...

من در واقع رشته ریاضی نیستم رشتم نرم افزاره، و چون رشته خودم ظرفیت کم بود و از یه طرف میتونستم ریاضی یا فیزیک هم امتحان بدم ، ظرفیت این دوتا از نرم افزار بیشتر بود و این شد من دبیر ریاضی ثبت نام کردم و اصلا تخصصی نخوندم شاید در اصل سوالاش آسون بوده برا اونا که تحصیلات ریاضی داشتن ، من چون سر رشته نداشتم نمیدونم سوالاش از چه منبعی یا چه مقطعی بوده به هرحال برا من نا آشنا بود ، خیر دفترچه یا منبع خاصی ندارم

آروم باش آروم..ای حالِ نامعلوم
من آزمون جدید رو شرکت کردم سوالی که برام پیش اومده و خیلی مهمه اینه که سوالات تخصصی در حد ریاضیات د ...

بله من دبیری ۱۴۰۲ بودم تو داکیومنتم نگاه کنم اگه بود همینجا اطلاع میدم ، به احتمال زیاد دفترچه را داشته باشم

امشب نمیتونم براتون نگاه کنم لطفا هرشب بهم یادآوری کنید که فراموش نکنم دفترچه را براتون پیدا کنم، من زیاد نمیام نی نی سایت فقط شبا در حد چند دقیقه

سلام خیلی ممنون. اگه دفترچه باشه کمک زیادی به من میکنه.

فردا باز میام نی نی سایت 

آیدی تلگرام یا آیدی روبیکا ، نهایتا اگه نشد پیج اینستا تون بدین