2777
2789

این آقا توی یکی از تیم های فوتبال بازی می کنه. 

ما شهرهامون فرق میکنه.از طریق تلگرام هم آشنا شدیم و صحبت کردیم. یک ماه بیشتره که صحبت میکنم. من خیلی اهل درس هستم و این یک ماه حس میکنم از نظر درسی ضعیف شدم چون دیگه هدف هام عوض شده. 

ایشون عکش منو دیدن و منم دیدمشون و از تماس های تلفنی داشتیم.اروم آروم وابسته شدم خیلی. طرفدار خیلی دارن و منو استوری کرده بودن به همین خاطر خیلی حاشیه براشون درست شد میگه من توی این یک ماه شناختمت و منو به کل فامیل معرفی کرده.فقط هم قصدشون ازدواج هست. هعی میگه منو به مامان و بابات معرفی کن میخوام باهاشون حرف بزنم و.. 

دیشب دیدم من کنکور دارم و بچه هستم الان هم خیلی خیلی زوده واسه ازدواج گفتم من درس دارم سنی ندارم و کلا به رابطه هم فکر نمی‌کنم. دیدم گریه افتاد گفت من واسه بابابزرگم که مرد گریه نکردم گفت بخدا میمیرم بری و اگر بری دیگه زندگی نمی کنم تموم میکنم زندگیمو و... گفت من از پدر و مادر هیچ وقت محبت ندیدم بهم نگفتن دوست دارم بوسم نکردم گفت ازت محبت دیدم نرو(بچه ی طلاقه) 

هیچ وقت فکر نمیکردم گریه کنه و اینقدر وابسته بشه 

من 17 سالمه و اون 22

خب ادامه بدین تا کنکورت تموم بشه 

من خودم هم سال کنکور رابطه داشتم و خب چون تونستم مدیریت کنم قبول هم شدم رشته خوب 

باید وقت رو مدیریت کنی و ازش بخوای باهات همکاری کنه

دارای گواهینامه رانندگی . دارای یک عدد پراید😂😂😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گول نخور منم همچین موردی داشتم اولش عاشق بود بعد دروغاش رو شد .مجازی اصلا اعتماد نکن تا دیر نشده تمومش کن یاهم ب خانوادت بگو بیاد ببیننش همین الان ببین اصن بدردت میخوره

خب ادامه بدین تا کنکورت تموم بشه  من خودم هم سال کنکور رابطه داشتم و خب چون تونستم مدیریت کنم ...

نمیکنه خیلی زنگ نزنه اگر جواب ندم ناراحت میشه 

پریشب ندیدم 7 بار زنگ زده بود گوشیم خاموش بود. 

گوشیش رو پرت کرده بود توی دیوار 

بچه این جفتتون ووقت ازدواج نیست متاسفانه.. شما ک قصدت تحصیلات چرا وارد اینطور روابطی میشی.. پسرای این سن بسیار جوگیر هستن واز این حرفها زیاد میزنن.. بهتره قطع ارتباط کنید وب درست توجه کنی.. الان وقتش نیست هم  سنت مناسب نیست هم ب درست لطمه میزنی.. ب جای این مساعل بشو ی دختر مستقل ک دستش تو جیب خودشه.. موفق باشی🌺

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

خواهرانه بهت میگم اولا اگه حس میکردی بچه ای نباید شروع میکردی اصلا حالا که اینکارو کردی وقتی جرات گفتن ب پدرمادرتو نداری و خودتم براش آماده نیستی تمرکزتو بزار رو درست  و بیخیالش شو و اگر نمیتونی به خانوادت معرفیش کن و باقی مسائل پیش برو

نظری ب کار من کن ک ز دست رفت کارم،،،،،، به کسم مکن حواله ک بجز تو کس ندارم❤️🫂❤️

اگه ادم درس بلشی مطمعن باش به درست ضربه نمیزنه 

وقتی کسیو وابسته خودت میکنی حق نداری برای منافع خودت اونو اذیت کنی و اینکه بنظرم واقعا حیفه اگه رابططو خراب کنی

چت و ارتباط و کمتر کن و درس بخون ولی ارتباططو قطع نکن زندگیه یه ادمی که میتونی باهاش خوشبخت بشی و میتونی بسازی میتونیم خرابش کنی من جای تو بودم خرابش نمیکردم

سلام عزیزم منم ۱۹ سالمه و پارسال که کنکورم داشتم با همسرم که ۲۵ سالشه عقد کردم . به نظرم اگه واقعا دوستش داری و ادعا میکنه که دوستت داره بهش بگو صبر کنه تا کنکورت تموم بشه بعدم طبق بیاد خونتون خواستگاری و اینکه زودم عقد و اینا نکنید قبلش حتما حتما مشاوره برید من پشیمونم که دوران کنکور عقد کردم الان پشت کنکورم درصورتی که میتونستم قبول بشم بعد ازدواج کنم الانم به نظرم تمرکزتو بذار روی درست که حداقل قبل از ازدواجت تکلیفت مشخص باشه انشالله موفق و خوشبخت بشی گلم ❤

همه چی خوب بود تا جایی ک زد زیر گریه گفت من فلانم بدبختم و....

ضعیف بازی الکی

هر چی پس فردا بشه میخواد با ترحم خریدن جمعش کنه

نظر من اینه

اگر دوستش داری یکم جدیش کن

اولش الکی بگو خب من با مادرم صحبت کردم گفته یه سری با مادرش بیاد شهرمون حضوری ببینمش

اگر دیدی قرار و گذاشت و صد در صد اوکی کرد تازههههه به مادرت بگو

اگرم بپیچه

پیش مامانت ضایه نشدی بخواد غر بزنه کلی

اینطوری جدی شه

حداقل تکلیفت مشخصه اونم حرف نمیزنه

شمام میشینی درستو میخونی

اینهمه ادم ک با بچه حتی درس خوندن

شما توی رویا نرو درستو جدی بگیر

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

حالا به غیر از کنکور و سن کم مشکلات دیگه ای هم هست. یکی سن این آقاست که زیر ۲۵ سال هست و احتمال تغییر معیارهاش زیاده دوم که مهمترم هست طرفدار داشتن ایشون هست زندگی با چنین افرادی سخته و گاهی هم خدای نکرده خطرناک. جریان ناصر محمدخانی رو که حتما شنیدی