2777
2789

ای جانم بسلامتییییییی...هیچی فقط استرس نداشته باش.فردا بعد از عمل آب کرفس هم بخور واسه خونریزی اینا خوبه

من کمپرس یخ نذاشتم اشتباه کردم.شما بذار حداقل تا ۸ ساعت

میشه برای حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستید؟اگر فرستادی لایک کن تامنم برات بفرستم دوست خوب من 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیترسم ولی استرس دارم تا دلت بخاد

استرس نداشته باش میری با یه دماغ خوشگل میای بیرون و بعدش لذت میبری از صورتی که دوسش داری 

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱

ببین من خاله و داییم با هم رفتن عمل پیش یک دکتر 

دایی یک ماه استراحت کرد اما خالم به یک هفته نکشید بلند شد و چون عید عمل کرده بود همش کارتون میوه های سنگین بلند کرد باعث شد دماغش زشت شد الان یک باره دیگه بره عمل اما 

داییم که استراحت کرد دماغش خیلیییییییی خوب شد

اووف حالم از عمل بینی بهم میخوره..  من خودم ۲ بار عمل کردم... دیگ حالم بهم میخوره اسم دماغ میشنوم

من راهبه جهنمی ام..هرجا دیدی منو فرار کن.. قسم به مسیح و پدر آسمان و زمین ..قَسَم که من هر روز به کام مرگ می‌روم #صلیب_خونی

چقدر هزینتون شده

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

اصلا نترس، فقط اگه میخوای باد نکنی و کبود نشی، بلافاصله ک آوردنت بخش بگو همراهت کمپرس یخ رو بیاره بزار رو گونه و چشم و پیشونی، من اصلا ورم نکردم، ب ما تو همون بیمارستان دادن اون کمپرس و،از ساعت ده ب بعد ناشتا باش، همین انشاالله ب سلامتی