2777
2789
عنوان

طرفدارای ابراهیم چلیکول😍😍😍

308 بازدید | 11 پست

اااخ لامصب بدجور روش کراش دارمممممم🥺😍🤩

شما طرفدار کی هستینننننن؟ 

من🙋🏻‍♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مخصوصا تو سریال عشق سیاه و سفید

اااخ اره 

میگم شما تا اخر دیدی این سریالو؟ میدونی کلا چند قسمته؟ 

من🙋🏻‍♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی
اگه اشتباه نکنم ۳۲ قسمته

واقعا؟؟ 

پس من الان دارم میبینم قسمت 3۸ هستم ولی خیلی مونده تا تموم شدنش.... 

دوبله شده نگاه میکنی؟

ااره 

زبان اصلی ۳۲قسمته، دوبله شده حتما خیلی بیشتره

اره اینقدر طولانیه 

عزیزم بخوام زبان اصلی نگاه کنم باید از کجا برم ببینم از کدوم سایت؟ 

اره اینقدر طولانیه  عزیزم بخوام زبان اصلی نگاه کنم باید از کجا برم ببینم از کدوم سایت؟

م از کانال تلگرام پیدا کردم، یا میتونی تو اینترنت سرچ کنی سایت هست برای دانلود

شب است و هرکسی، به تعلقی گرفتار..........حضرت سعدی
م از کانال تلگرام پیدا کردم، یا میتونی تو اینترنت سرچ کنی سایت هست برای دانلود

باشه عزیزم مرسی