2777
2789

سلام دوستان

اگر از ختم ،دعا ،نماز یا هر چیز دیگه ای برای ازدواج نتیجه گرفتید چه خودتون چه اطرافیانتون بگید لطفا

اگه اعتقاد ندارید انرژی منفی ندید لطفا

خدااااااایاااااااااااا عاااااااااااشقتمممممممم😍❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خدا نخواد ک با هزار تا ختم وصلواتم نمیشه 

مگه نمیگن از خدا بخواید و دعا کنید؟😕شنیدم دعا خیلی تاثیر داره 

ذکر نداره گلم 😂 منظورم این بود که منتظر ازدواج نباشه  هر چقد بیشتر منتظر باشه کمتر اتفاق می‌ ...

این حرفتونو قبول دارم ولی میگن دعا خیلی تاثیر داره،خیلیاهم نتیجه گرفتن 

منم میگم‌خودتو به بیخیالی بزن منم دیگه بااین قضیه کنار اومدم خیالم نیست یعنی بابتش عجله و ناراحتی ن ...

انشالله به زودی یه بخت خوب نصیبتون بشه و خوشبخت بشی عزیزم💕

قطعا تاثیر داره 

شما توکل کن به خدا 

به طور مداوم بعد نمازت  یه تسبیحات حضرت زهرا ،سه تا حمد یا سه تا توحید ،یه آیت الکرسی هدیه کن به امام زمان 

ازش حاجتتو بخواه 

بگو هر وقت صلاح میدونید با یه آدم مناسب ازدواج کنم 

این چیزی که من میگم برای هر حاجتیه نه برای صرفا ازدواج 

اینجوری نباشه که چله بگیری یه دعایی رو بخونی بعد که ازدواج نکردی عالم و آدمو لعن کنی که بیا 

خدام برا ازدواجم کاری نکرد

قطعا تاثیر داره  شما توکل کن به خدا  به طور مداوم بعد نمازت  یه تسبیحات حضرت زهرا ، ...

نه من هیچ وقت اعتقادمو از دست نمیدم همیشه هم توکلم به خدا بوده ولی دلم یه همدم و همراه میخواد یکی که دوسش داشته باشم و اونم همینطور ،البته از یه طرفم تنهایی و آرامشمو دوست دارم😄

دعا و چله هم بهم خیلی آرامش میده و نشونه هم ازش دیدم مثلا خیلی خاستگار برام میاد ولی من میخوام یکی بیاد که مهرش به دلم بشینه و مناسبم باشه

بچه ها  تا حالا از مایا برای ازدواج کمک گرفتید ؟ دختر خالم با کمک مایا و انرژی درمانی و کاینات  چه ازدواجی کرد  چه شوهر تاپی گیرش اومد   مایا خیلی خفنه  شماره اش تو سایتها  هست