سیب وتخم مرغ رو کامل آبپز کن
یکم که سرد شدن پوستشونو بگیر و رنده کن اول سیبزمنی رو خوب با گوشکوب له کن طوری که مثل خمیر لطیف باشه چون اگر گلوله گلوله باشه زیر دهن احساس بدی داره
بعد تخم مرغ رو اضافه کن وخوب له کن تایکدست بشه
سینه مرغ ریش ریش شده رو اضافه کن وخوب هم بزن
راستی یادم رفت هویج رو تومواد اولیه بگم
هویج رو هم وقتی نیم پز کردی مثل سیب زمینی لهش کن
حالا سس بزن این نکته که میگم فوق العادش میکنه
ماست آب لیمو فلفل سیاه ونمک وکمی شوید خشک وخوب ترکیب کن وبه موادت اضافه کن عالیییی میشه
شوید خیلی باید کم باشه تا تلخ نشه فقط عطر بده