2777
2789
من مطعمنم خوشگل اون جم خودمم 😂🤦🏻‍♀️

افرین دختر همیشه اعتماد بنفس بالای داشته باش

خوشم امد

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین

عزیزم بستگی ب جو اون جمع داره اگر اوکین با جو اون مهمونی برین چون بعضی مهمونیا جوش ازاد تر بعضی مهمونیا ن معمولی ان من بودم اگ جوش زیاذ باز نبود و عادی بود میرفتم اگ ن کادوشو میبردم وبرمیگشتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با بودم با همسرم میرفتم ولی متاسفانه این همسر من اینقدر بی ذوقه که نگو فقط دوست داره بره تو بیابان و تنها بشینه و به قول خودش آدم روحیه ش باز میشه یا با یکی دو تا از دوستاش بیرون بریم که اونا هم لنگه ی خودش هستند از شلوغی و دورهمی اینجوری خوشش نمیاد برعکسه من ، ولی دیگه بعد ۱۳سال مجبور شدم مثل اون باشم اگه دوست داری بیا دست همدیگه را میگیریم و باهم میریم خوش میگذرونیم

ولی خودما زده بودم به اون راه و فراموش کرده بودم الان با تاپیکت و حرفایی که نوشتم دوباره یادم اومد و یه بغضی تو گلوم نشست.

انشالله که شما هم برید و حسابی بهتون خوش بگذره و به جای منم خوشحالی کنید