2777
2789

سلام مامانا نوزادتون و چندماهگی ختنه کردید با چه روشی و هزینش چقدر شد.

اگه از ختنش راضی بودین اسم دکترش هم بذارید ممنونم

فقط لیزر کن

همون لحظه که جیش کنه راحت میشه 

مراقبت و درد هم نداره

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

من الان پسرم هفت سالشه

شش روزگی ختنه کردیم با بخیه حلقه هم خوبه

بسیارررر بسیاررر. اضی هستم از زمان ختنه کردنش توصیه میکنم بهت حتمااااا حتماااا تو نوزاده ببر ختنه کن نذار بزرگ بشه

خدایا شکرت بابت هدیه ی زیبایی که بهم دادی   ۱۲٫۶٫۱۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ختنه با لیزر هم داریم؟؟؟ چه عالییی

اره خیلی ساله هس

من پسرم رو سال ۹۶ ختنه کردم

همون زمان خواهرم بچشو با حلقه ختنه کرد 

۲تا بخیه هاش مث شاخک زده بود بیرون

بچه نباید میچرخید

پوشک نمیتونس کنه تا ۳ روز

خونریزی میکرد

بچه من لیزر شد دکتر گفت بشینید تو مطب تا جیش کنه بعد برید

جیش که کرد سوخت و گریه کرد

بعد دیگه پوشک کردم تا ۲ روز هم پماد آد چشمی زدم

و تمام

دردش فقط جیشِ اول بود

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
هزینش چقدر شد کجا انجام دادین 

تو مطب

هزینش سال ۹۸ شد ۴۰۰

یک‌هفته بعداز واکسن دوماهگیش به روش حلقه ختنه کردیم

فکرمیکنم ۷۰۰تومن شد دقیق یادم‌نیست به دکتر پول شیرینی هم دادیم

خیلی راضیم اذیتش فقط تاوقتیه که بچه اولین جیشو کنه بعدش داروهاو پماداشو‌ سروقت استفاده کنی و روزی دوبار و‌هربار به مدت یک ربع داخل اب ولرم بزاریش سریع خوب‌میشه

از قوى‌ترين بهونت، قوى‌تر باش ᥫ᭡

پسرم توی ۹روزگی ختنه کردم،زمانی ختنه کن که بچه غلت نزنه، شیر خوردنش رو یاد گرفته، قبل از رفتن بهش استامینوفن طبق وزنش بدین تا کمتر اذیت بشه،برای بعدش هم پماد تتراسایکلین چشمی میدن که مدام باید بزنی که عفونت نکنه و سریع خوب بشه

پسرم توی ۹روزگی ختنه کردم،زمانی ختنه کن که بچه غلت نزنه، شیر خوردنش رو یاد گرفته، قبل از رفتن بهش اس ...

و پاشو جوری بشوری که زیاد رطوبت روش نمونه، و با باد زدن ملایم خشکش کنی،چون رطوبت باعث عفونت میشه