2777
2789

همه ش میام درس بخونم یاد بقیه می‌افتم ک انگیزه مو میگیره الان فک نکنم کسی جواب مو بده برا همین کامل توضیح نمیدم اگ کسی بود باهام حرف بزنه بگه تا تعریف کنم😭😭😭😭😭

ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐
تعریف کن من هستم

ببین 

بقیه میگن زوده بخوای بخونی یا فلان 

یا مثلاما عید و تابستون مجبوریم بریم شهرستان بعد اونجا شلوغه و نمیشه درس خوند بعد درس هم میخونی هر کسی یه چیزی میگه 

یکی میگه این شیوه غلطه 

یکی میگه فلانی هر چی خوند قبول نشد فایده نداره درس به درد نمیخوره 

بعد همه خودشون هم درس نخوندن 

بعد هی میاد توذهنم باهاشون دعوا میکنم 

😭

تپش قلب گرفتم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین  بقیه میگن زوده بخوای بخونی یا فلان  یا مثلاما عید و تابستون مجبوریم بریم شهرستان ب ...

چندمی قشنگم؟ 

خب نگاه کن اصلا مقایسه کردن خودت با بقیه کار درستی نیست بالفرض یکی کل تلاششو کرد و نشد اما از کجا میدونی تو تلاش کنی نمیشه؟ هیچکس مثه شخصی دیگه نیست برای همین قابل قیاس نیست این. بعدم برا کنکور هرچقدر زودتر شروع کنی نتیجه بهتری میگیری اصلا اصلا به حرف ادمای دورت توجه نکن راجب شیوه درس خوندنم اگر شرایطشو داری مشاور بگیر، اطرافیان تو همونایی هستن که امروز میخوان امیدتو برا درس خوندن بگیرن بعدم که کنکور قبول نشدی خدای نکرده بیان بزنن تو سرت که هیچی نشدی به حرفاشون توجه نکن پس

چندمی قشنگم؟  خب نگاه کن اصلا مقایسه کردن خودت با بقیه کار درستی نیست بالفرض یکی کل تلاششو کرد ...

من میدونم ک اگ تلاش کنم صد در صد میشه 

ولی دوست ندارم اونارو ببینم یعنی عید منو به زور میبرن شهرستان پیش اونا اونا هم از این حرفا میزنن آدم نا امید میشه 

😞😞😞😞

من میدونم ک اگ تلاش کنم صد در صد میشه  ولی دوست ندارم اونارو ببینم یعنی عید منو به زور میبرن ش ...

با خانوادت موضوع رو در میون بزار اگر امسال کنکورته کنکور رو بهونه کن و بگو من یه ثانیه هم نمیتونم وقتمو هدر بدم و تو خونه بمون نرو یا اگرم مجبور شدی بری وقتی یچیزی میگن ساکت نمون جوابشونو همونموقع بده که بعدا خودخوری نکنی

با خانوادت موضوع رو در میون بزار اگر امسال کنکورته کنکور رو بهونه کن و بگو من یه ثانیه هم نمیتونم وق ...

بهشون میگم ولی فایده نداره🥲🥲🥲🥲🥲

استارتر به نظر من اگه از یه روش برای مطالعه استفاده میکنی و می بینی نتیجه میده (یعنی امتحانای مدرسه رو خوب میدی و نمره بالا میاری و آزمونای آزمایشی رو هم خوب از پسشون برمیای و تستا زو خوب میزنی)، به حرف دیگران که فلان روش خوبه فلان روش غلطه توجه نکن و همیشه به خودت بگو وقتی من از این روش جواب میگیرم پس روشم نتیجه میده و بهتره با هیمن روال ادامه بدم.

راستشو بخوای حتی حرفای مشارا هم بعضیاش با هم نمیخونه. مثلا یکی میگه با چشم بخون یکی میگه بلند بخون و ... .

من پشیمونم پایه رو زیاد نخوندم  بخون خیلییییی بخون که که دوازدهم کارت راحت باشه . انگیزتو هم ...

آخه من بدم میاد ببینم شون عید مجبورم ببینم