2777
2789
عنوان

مادرم

211 بازدید | 14 پست

دوستان سلام مادرم حالش خوب نیست تو سی سیو بستری هستش خیلی ناراحتم

اگه میشه لطف کنید هر قدر امکانش هست براتون برا سلامتیش صلوات   بفرستید  خدا نگهدار همه پدر و مادرا انشالله باشه انشالله هیچ موقع تو هیچ خونه ایی مریض نباشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ایشالا بهتر میشه امیدتون بخدا باشه چرا قندش افت کرد دیابت داره 

متفورمین میخورد با داداشم رفت دکتر داروهاشو بگیره دکتر قرص گلیبوتکس بهش داد و قرص  قندشو عوض کرد ظاهرا  دارو بهش نمیسازه به شدت قند خونش افت کرده 

متفورمین میخورد با داداشم رفت دکتر داروهاشو بگیره دکتر قرص گلیبوتکس بهش داد و قرص  قندشو عوض کر ...

امیدتون بخدا باشه دکترا کارشونو بلدن قندش میاد بالا فامیل ماهم بخاطرقند رفته بود تو کما بهتر شد الانم خوبه ایشالا حالش بهتر شد مامانت خبربده 

دوستای عزیز ملتمسانه ازتون میخام دعا بفرمایید مادرم حالش خوب نیست بیمارستان بودم مادرم دستاش ورم کرده دستایی که اینقد کار کرد و زحمت ما رو کشید پر از چین و چروک شده بود خدای من با دستای مادرم چه کردی گریه امونم رو بریده   دوستان خدا نگهدار همه مادر پدرا باشه فقط خواهشا برای مادر من بیچاره دعا بفرمایید اخه دوستاننمیدونید روزی ۳ بار باهم تلفنی صحبت میکردیم دیگه تموم دار وندارم رفت