2777
2789
عنوان

بچه ها کمکککک

54 بازدید | 2 پست

سلام شبتون بخیر بچه ها

من بیست و هشتم هر ماه پریود میشم من بعد از اتمام دوره قاعدگیم با همسرم رابطه داشتم بدون کاندوم بعد چند قطره از منی حس کردیم که داخل ریخته شد اما من سریع پا شدم رفتم دستشویی فردای اون شب هم قرص ال دی و تا تا ۲ روز چای نبات و زعفران غلیظ مصرف کردم  بعد از  دو هفته  من اسباب کشی داشتم حس کردم که کمردرد دارم  رفتم دستشویی لخته‌های ریز قهوه ای رنگی  ازم خارج می‌شد این لخته‌ها تا یکی دو روز ادامه داشتند بعدم که کاملا قطع شد من توی این چند روزه سرماخوردگی هم داشتم که حالت تهوع همراهش بود به مدت یک روز هم نوک سینم درد می‌کرد اما من کیست سینه دارم و یه تایم‌هایی سینم درد می‌گیره بیبی چک هم استفاده کردم  بیبی چکم منفی بود اما یه خط خیلی ضعیف کم رنگی هم روی گزینه T نشان داده میشد تمام این اتفاقات طی چند روز گذشته برای من اتفاق افتاد آیا امکانش هست که من باردار باشم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.