2777
2789

من تازه دارم قدم توی این راه میزارم،،،، دوست دارم راهنمایی بشم چون کسی ندارم کمکم کنه،،، ممنون میشم اگر کسی بلده راهنماییم کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نکن نروووو نمیگم نمیشه میشه ها ولی باید حرفه ای باشی یکی پشتت باشه 

ی خانمی همینجا 300 میل بدهی داره اگ درست یادم باشه بخاطر همین کار بود 

الان بنده خدا بین زمین و اسمون گیرکرده همه پولشم رف 

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥

من یه کلاس آموزشی شرکت کردم و داشتم تویه فضای آموزشی کار میکردم که دیدم از نظر مراجع این پول درآوردن حرامه چون چیز مشخصی رو معامله نمیشه و اهرم داره، منم بیخیالش شدم و رفتم سراغ بازار طلای آبشده ایران

زندگیـ سختـ استـ اما منـ از آنـ سختـ ترمـ … 😎💪
نکن نروووو نمیگم نمیشه میشه ها ولی باید حرفه ای باشی یکی پشتت باشه  ی خانمی همینجا 300 میل ...

عزیزم خب ادم که نباید همه سرمایش رو بزاره تو این کار و با همش معامله کنه معلومه کار درستی نیست 

من یه کلاس آموزشی شرکت کردم و داشتم تویه فضای آموزشی کار میکردم که دیدم از نظر مراجع این پول درآوردن ...

بازار طلای اب شده چجوریه 

اونم همینجوری اینترنتی فعالیت می‌کنی ؟

کدوم مطمئن تره از نظر شما 

عزیزم خب ادم که نباید همه سرمایش رو بزاره تو این کار و با همش معامله کنه معلومه کار درستی نیست 

کسی که تازه وارد این بازار شده می‌ره از مردم پول میگیره یا یه سرمایه بزرگ رو میزاره تو این راه عقل نداره 

با سرمایه ۱ ملیون تومان هم میشه فهمید چقدر این بازار ها نوسانی و غیر قابل پیش بینی هست 

کسی که تازه وارد این بازار شده می‌ره از مردم پول میگیره یا یه سرمایه بزرگ رو میزاره تو این راه عقل ن ...

دقیقا هیچ ادم عاقلی نمیاد پول قرض بزاره تو این کار،،، و اینکه حتی استادهای بزرگ هم میگن هرگز با تمام پولتون معامله نکنید

الان طلای اب شده خوبه که کار میکنی؟ به درامد رسیدی؟ 

به درآمد آنچنانی نرسیدم چون وقت و تمرکزمو بچم گرفته و فعلا وقتم آزاد نیس ولی بشینی پاش عالیه

تویه گوگل طلای آبشده حسین نصیری رو سرچ کن سایتشو میاره بالا، اینستام داره 

زندگیـ سختـ استـ اما منـ از آنـ سختـ ترمـ … 😎💪