2777
2789

سلام دوستان وقت همگی بخیر من تازه واردم و تازه تو این سایت ثبت نام کردم نمیدونم جو اینجا چجوریه خیلی اگر از قدیمیای سایت اینجا هستند و تجربه یا نکته ای مد نظرشون خوشحال میشم بگین

این‌جا برگفته از افرادی با عقاید ،فرهنگ ،دیدگاه و نظرات کاملا متفاوت هست

و میشه گفت واقعی ترین فضای مجازی هست که تا به الان دیدم 

چون نود درصد افراد خود واقعیشون هستند مشکلات و اتفاقات و حتی نظرات نمایشی نیست از زندگی و شخصیت و ذهنیت افراد ثبت میشه 

البته اگر فاکتور بگیریم از اون ده درصد که کلا مشکل روحی و ادب و صداقت دارند 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیکت چرا قفله گلم

در مورد فیلم سالو و 120 روز در سودوم

اگه خونده باشی 

در ساختار سالو، پازولینی حلقه‌های جهنم را آن گونه که در دوزخ دانته به تفصیل تبیین شده، تحلیل میکند به همین دلیل از این فیلم با نام دوزخ منتظر (ANTINFERNO)، یا اتاق انتظار جهنم نیز یاد میشود.

به هنگامی که به ویلا وارد میشوند، حلقهٔ عصبیت (circle of obsessions) یا maniac آغاز میشود. حلقه، تحت استیلای بازگویی تفصیلی یا مبسوط تجربیات جنسی منحرف است که با اپیزودهای خشن، اختلال جنسی نشان‌گذاری میشود و استیلا توسط منحرفان که بر بالین پسران و دختران جوان حاضرند تضمین میشود. 
حلقه بعدی حلقه پلشتی (circle of shit) است. این حلقه با تصاویری از خود مدفوع خواری (coprophagy) جلوه‌گر میشود. 

فیلم با حلقه خون (circle of blood) تمام میشود که با تصاویری از شکنجه و مرگ همراه است.

هر کدام از این حلقه‌ها را فاحشه‌ای جذاب معرفی میکند که زندگیش را صرف خدمت به تمایلات بنیادین هوسرانان کرده‌ است.

فیلم در ایالتی اشغال‌شده در قسمت آلمانی  ایتالیا ( سالو ) درسال ۱۹۴۴ میگذرد.

فیلم به تقلید از کمدی الهی دانته به چهار بخش ورودی جهنم، محفل هوس، محفل مدفوع و محفل خون تقسیم شده‌است.

چهار مرد اصلی ماجرا به ترتیب دوک، رییس جمهور، عالی‌جناب و اعلی حضرت خوانده میشوند.
 آنها در ابتدا موافقت میکنند که با دختران همدیگر ازدواج کنند. 
آنها با کمک افراد خود ۸ دختر و پسر جوان را میدزدند و به منطقهٔ مارزابوتو میبرند. 

در آنجا آنها بوسیله این دختران و پسران جوان و با کمک ۴ روسپی کهنه‌ کار به اعمال شنیع با آنها میپردازند و خود را ارضا میکنند.

درکتاب تورات فصل پیدایش آمده‌است که سدوم شهری در دره اردن بود و لوط در آن ساکن بوده است.

کارگردان و نویسندش روهم ترور کردن کشتن

اولین زنانی که درجهان مدرک دانشگاهی گرفتند: ۳زن در ایالات متحده آمریکا درسال۱۸۴۱ (۱۸۳سال پیش) از کالج اوبرلین موفق به گرفتن مدرک لیسانس شدند. هلن ماگیل وایت آمریکایی هم درسال۱۸۷۷ (۱۴۷سال پیش) مدرک دکترای زبان یونانی گرفت. وینیفرد ادگرتون مریل نخستین زن محسوب میشود که درسال۱۸۸۶(۱۳۸سال پیش) مدرک دکترای ریاضیات را به‌دست آورد. درسال۱۸۶۶(۱۵۸سال پیش) لوسی هابز تیلور، اولین زنی که از یک کالج دندانپزشکی فارغ‌التحصیل شد. درسال۱۸۷۰(۱۵۴سال پیش) آدا کپلی، به‌عنوان اولین زن از دانشکده حقوق فارغ التحصیل شد. ادگرتون وی لیسانس خود را درسال ۱۸۸۳(۱۴۱سال پیش)گرفت او به‌طور مستقل از داده‌های رصدخانه هاروارد استفاده میکرد تا مدار دنباله‌دار پانز-بروکس را محاسبه کند وی در دانشگاه به آموزش ریاضی و ستاره‌شناسی پرداخت که در آن زمان یک نهاد کاملا مردانه بود.

تاپیکت چرا قفله گلمدر مورد فیلم سالو و 120 روز در سودوماگه خونده باشی در ساختار سالو، پازولینی حلقه‌ ...

آخه همه میگفتن کجا بریم دانلود کنیم

فیلم خوبی نبود که کسی بخواد ببینه 

فقط میخواستم ببینم کی دیده با هم نقدش کنیم فیلمشو، 🧡