atarod99 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/22 تعداد پست: 2639 عنوان کدام مدل اینه دکوراتیو رو کارکنیم + عکس 203 بازدید | 11 پست اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه سلامتی نی نی توراهیم ، پدرومادرم ،خودم و شوهرم بفرست،،ان شالله همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم❤ 1402/10/03 | 13:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زندگیموفق۱۴۰۰aa عضویت: 1400/08/07 تعداد پست: 20990 مگه هنوز این دکور ها مد هست؟ زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹) خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر
atarod99 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/22 تعداد پست: 2639 مگه هنوز این دکور ها مد هست؟ مگه از مد افتاده؟ اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه سلامتی نی نی توراهیم ، پدرومادرم ،خودم و شوهرم بفرست،،ان شالله همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم❤
atarod99 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/22 تعداد پست: 2639 نمیدونم چرا نمیتونم عکس جدید بفرستم اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه سلامتی نی نی توراهیم ، پدرومادرم ،خودم و شوهرم بفرست،،ان شالله همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم❤
زندگیموفق۱۴۰۰aa عضویت: 1400/08/07 تعداد پست: 20990 مگه از مد افتاده؟ ننمیدونم عزیزم ؛ب خاطری ک سالها پیش دیدم زده بودن و تازگی توخونه کسی نمیبینم سوال کردم یادمه مدل زنبوریشم بود . عشقم بهم نشون داد گفت این سمت خونم کار کنم ؟ زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹) خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر
زندگیموفق۱۴۰۰aa عضویت: 1400/08/07 تعداد پست: 20990 نمیدونم چرا نمیتونم عکس جدید بفرستم اسکرین بگیر ازش حجمش کم بشه زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹) خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر
atarod99 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/22 تعداد پست: 2639 اسکرین بگیر ازش حجمش کم بشه با کامپیوتر دارم پیام میدم. اصلا تومرحله انتخاب فایل نمیره اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه سلامتی نی نی توراهیم ، پدرومادرم ،خودم و شوهرم بفرست،،ان شالله همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم❤
loosnonor عضویت: 1400/07/14 تعداد پست: 89482 ننمیدونم عزیزم ؛ب خاطری ک سالها پیش دیدم زده بودن و تازگی توخونه کسی نمیبینم سوال کردم ... درسته خیلی ساله هست اینا
زندگیموفق۱۴۰۰aa عضویت: 1400/08/07 تعداد پست: 20990 با کامپیوتر دارم پیام میدم. اصلا تومرحله انتخاب فایل نمیره اها زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹) خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر
atarod99 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/22 تعداد پست: 2639 درسته خیلی ساله هست اینا خیلی ساله هست ولی فک نمیکنم از مد افتاده باشه اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه سلامتی نی نی توراهیم ، پدرومادرم ،خودم و شوهرم بفرست،،ان شالله همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم❤
loosnonor عضویت: 1400/07/14 تعداد پست: 89482 خیلی ساله هست ولی فک نمیکنم از مد افتاده باشه اینو نمیدونم