2777
2789

حس میکنم دارم غرق میشم تو زندگیم

شوهرم خوبه مهربونه برام همه چی میخره

فقط ی سریا چیزا خیلی آزار و اذیتم میده

مثلا اینکه مطلقس هر روز دارم بیشتر آزار میکشم که قبل من با زن قبلیش سه سال رابطع داشته!!!

قبلا اینطوری نبودم!!نمیدونم دلیلش اینه بیشتر دوسش دارم یا مریض شدم

اگه تو فیلمای بی سانسور زن برهنه ای ببینه برانگیخته شه حساسم حتی مدام سرش بحث میکنم 

یا مثلا یبار ک میخاستیم رابطع داشته باشیم اون حالتو پیدا نمیکرد!!یهو بهم گفت عزیزم بزار ی لحظه تمرکز کنم چشماشو بست و نمیدونم ب چ فک کرد ک تح.ریک شد 

خیلی مریض شدم عادیم یا غیر طبیعی؟

میترسم شوهرم تو باطن خودش ادم تنوع طلبی باشه دوس دارم کشفش کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کارش یجورایی هست که بیشتر اوقات مجبوره دروغ بگه تا کارش جلو بره!!

حس میکنم این عمل تو خصلت فردیش تاثیر گذاشته!!

مثلا اینکه طلاق داده بود یک سالو نیمه تنها بود میگم فیلم اینا نمیدیدی هیچ کاری نمیگردی؟میگه ابدا تو خواب چیز میشدم اصلا نمیدبدم خودمو کنترل میکردم و جون منو قسم میخوره!

بعد حالا که متاهلیم میبینم ماهی سه چار بار سرچ فیلم داره چطور الان که متتهله میبینه اون موقه که مطلقه بود نمیدید

الان شما همسرشی 

چه اهمیتی داره قبلا با یکی دیگه زندگی کرده.مال گذشته بوده تموم شده رفته.

شوهر منم قبلا ازدواج کرده و جدا شده. ولی از نظر رابطه اصلا برام مهم نیست.مهم اینه الان منو دوست داره.

خودتو آزار نده.

تو‌که‌نمیتونی درونشو کشف کنی‌حالا کشفم‌کنی‌که‌چی‌بشه هیچ‌ ادمیم بی عیب و‌نقص  نیس زیاد به خودت سخت‌نگیر ولی خب فیلم های ناجورم‌ اگه میتونی نزار ببینه چون تاثیر منفی رو‌رابطه میذاره

کارش یجورایی هست که بیشتر اوقات مجبوره دروغ بگه تا کارش جلو بره!! حس میکنم این عمل تو خصلت فردیش تا ...

عادت بدیه که فیلم می بینه ولی این اصلا به این معنا نیست که شمارو دوست نداره.

فقط عادت کرده به فیلم دیدن.

ببین منم یه مدت همینجوری بودم

ولی سعی کن اصلا واکنش نشون ندی

اگر میبینی با محبت رفتار میکنه پس دوست داره مردا اگه دوست نداشته باشن  نمیتونن تو رفتارشون تظاهر کنن 

پس سعی کن یک تراپی بری و رو خودت کار کن به زبون نیار فقط که سردی و حس بدی به شوهرت میده

عادت بدیه که فیلم می بینه ولی این اصلا به این معنا نیست که شمارو دوست نداره. فقط عادت کرده به فیلم ...

میدونم عزیزم خیلی منو دوست داره حس تجسم جن.سی  مردا قویه میگم نکنه زنای خوش اندام اون فیلمارو تجسم میکنه حین با من بودن