2777
2789
عنوان

کسی هست که در صلح صد در صدی با مادرش باشه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 19 پست
نظرها متفاوته ولی اصلاهیچی بهش نمیگم و هرچی میگه میگم چشم مگه خیلی بی منطقی باشه بازم بگم چشم ولی ک ...

خب اگه بخواد کاری کنه که برای خودش بد باشه چی ؟

خانومِ نیمچه خبرنگار | غرق در کتاب و فیلم | علاقه‌مند به فلسفه و مسخره‌بازی | من اراجیفِ بی آزار می‌بافم | پیشی باش 🐈

من و مامانم اینقدر تو ۹۰ درصد حرفا باهم موافق هستیم که خواهرم و شوهرم حسودیشون میشه به رابطمون😂 اما متوجه نمیشن چون من عاشق مامانمم هرچی بگه موافقت میکنم که ی وقت ناراحت نشه خصوصا که داداشم فوت شده دوسال پیش خیلی بیشتر هواشو دارم اما خواهرم نه مثلا مامانم گریه میکنه میگه مارو ناراحت نکن ولی من میرم بغلش میکنم با ارامش توضیح میدم که با گریه اون برنمیگرده و باید برای شادی روحش کارایی که دوست داشت رو انجام بده بعد اروم میشه

بنظرم تفاهم داشتن بیشتر برمیگرده به ارامش درونیتون نسبت به اتفاقی که میفته که از چه دید و جنبه ای بهش نگاه کنید و عمل کنید

- اِنسانیت تنها دینیست که پِیروان چَندانی ندارد. 🤍🕊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری؟ با هم زندگی می کنید؟ اختلاف سنی تون چقدره ؟

اختلاف سنیمون ۳۳ ساله 

من بچه آخری هستم ۲۵ سالمه ولی صمیمی ترم  نسبت به خواهرم که ۳۰ سالشه تقریبا

- اِنسانیت تنها دینیست که پِیروان چَندانی ندارد. 🤍🕊

من از 18، 19 سالگی مامانمو درک کردم. سختی هایی که بخاطر ما کشیده. فرصتهایی که از دست داده. حسرتهایی که به دلش مونده. خیلی چیزا. گاهی اگه ازش ناراحت میشدم یا چیزی میگفت سکوت میکردم. میذاشتم ذهنم آروم بشه بعد باهاش حرف میزدم. اونم از یه جایی به بعد به حرفهام گوش میکرد. الان که خودم مادر شدم گاهی میگم کاش دخترم هم نصفه اینی که من بفکر مامانم هستم به فکر من باشه در آینده. 

کاش بعد از این روزهای پرالتهاب/ عشق، مسری ترین بیماری این شهر شود💞