2777
2789
عنوان

تروخدا کمکم کنین😭😭

114 بازدید | 9 پست

من با یکی رل زدم ولی خب هرکاری میکنم حسی بهش ندارم تا حرف نزنم حرف نمیزنه ادم ارومیه بهش میگم تو اصلا حسی به من داری ؟اخه اصلا حرف نمیزنی تا باهات حرف نزنم 

میگه خب شما سوال میپرسی منم جواب میدم من سوال میپرسم شما جواب میدین یعنی چی که حسی ندارم بهت منم افسردگی دارم خودم کم حرفم دوست دارم یکی باشه حال و هوامو عوض کنه 

بعد دیشب یه اقایی بهم پیام داد و باهام حرف زد که میای باهم رل بزنیمو اینا و دقیقا شبیه خودم بود و حال دلمو خوب کرد خدا منو ببخشه😣😣😣

نمیدونم باید چیکار کنم شما بودین چیکار میکردین 

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون افسردگی داری کلا تو رابطه نرووووووووو خواهش میکنم با دوستای دخترت که باحالن تفریح برو سرگرم شو خوش بگذرون خودتو بیچاره نکن با رل زدن

بدای بچه دار شدنم‌صلوات بفرستید لطفا
چون افسردگی داری کلا تو رابطه نرووووووووو خواهش میکنم با دوستای دخترت که باحالن تفریح برو سرگرم شو خ ...

دوستی ندارم من🙂

روابط سمی باید زود تموم بشن بنظرم رابطه ای که نتونه حالتو خوب کنه وبدترت میکنه سمیه ازش بیابیرون

دلش نمیشکنه اگه کات کنم؟🥲

باید انتخاب کنی با کی راحت تری و حالتو بهتر می کنه ادمی که هیچ تغییری برای زندگی نداره بودنش فایده نداره

دوست عزیز ممنون میشم به پیج من هم سری بزنید لایک و سابسکرایب کنید اگر شما هم پیجی دارید معرفی کنید تا حمایت کنیم

لینک رو براتون گذاشتم

لینک

لینک

https://www.youtube.com/channel/UC1jImCxhw3ZHkgPxaBoFOfw
باید انتخاب کنی با کی راحت تری و حالتو بهتر می کنه ادمی که هیچ تغییری برای زندگی نداره بودنش فایده ن ...

ممنون باشه عزیزم😉