2777
2789
عنوان

اگ برمیگشتین ب بازه سنی ۲۰ چکاری میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 74 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عجولانه برای ایندت تصمیم نگیر همیشه نصیحت پدرومادرت برات ملاک باشه

متاهلم و باردار:)

مادرم فوت شده:)

ولی پدرم چشم

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨
زبان میخوندم، دوره ی تربیت مدرس میرفتم....

دوره تربیت مدرس چیه

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

اشتغال.. مهارتهای مختلف خانه داری، مثل اشپزی  وکیک وشیرینی پزی و(خیاطی درحد کم هم که شده)

حس میکنم زنا چ بخوان چ نخوان اینارو تو مسبر میفهمن چیزای دیگ  بهتره گرچ بگم دستم خیلی خوبه تو غذا ی کته هم برارم خوشمزس

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

برای داشتن شغل برنامه ریزی جدی میکردم  الان ۳۲ سالمه تازه دارم دکترا میخونم و هیچ شغلی ندارم☹️

هنوزم فرصته گلم

از اینا که یه دوره دو سه ماهه میری بعد مدرک میگیری و میتونی مدارس غیرانتفاعی تدریس کنی

حیف از تایم مدارس غیر انتفاعی تضمینی ندارن بجاش بخون برای ازمون استخدامی یا ی فنی یادبگیر